Kennismakingsavond: Ready for Love

Reserveer je plek voor €35,-

12-09-2022
Starts at 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Hoe zou het zijn als?

Je onbevangen in de liefde kan staan? Je met gemak je intuïtie kan volgen waardoor je met zelfvertrouwen weer plezier hebt in het daten. Zonder twijfel weet hoe je namelijk wanneer je naar links of rechts moet swipen en voor jou de juiste partner aan te trekken.

Wanneer je dat appje binnen krijgt, verschijnt er een grote glimlach op je gezicht; nooit gedacht dat het contact zo soepel en gemakkelijk kan zijn. Wat een verademing! En als er dan wel een lastige situatie zich voordoet dan schrik je hier niet van je weet namelijk adequaat te reageren en kan goed bij jezelf blijven. Ghosten, breadcrumming en hot & cold gedrag tolereer je niet langer! Je kent immers precies je eigen behoeften en grenzen en weet deze te herkennen en te bewaken.

De band die je ontwikkelt met de ander voelt liefdevol, rustig en stabiel. Er is geen haast, in plaats daarvan beleven jullie veel lol in het leren kennen van elkaar en een diepgaande connectie samen op te bouwen.

Met trots kijk je naar wat er tussen jullie ontstaat, een veilige relatie waarbij jullie flink kunnen lachen en genieten maar ook elkaar steunen en elkaars grootste maatjes zijn!

Stel je vragen direct aan mij op de kennismakingsavond

Zoals je weet help ik je graag dit te bereiken via mijn training: Ready for Love!

Wellicht heb je ook  interesse om mee te doen, maar kijk je toch nog graag even de kat uit de boom..
Logisch, want meedoen aan een groepstraining kan best kwetsbaar voelen.

Oefenen met je kwetsbaar opstellen
Wanneer je problemen ervaart in de liefde, is kwetsbaar opstellen vaak onderdeel van het probleem. Echter, je kwetsbaar op kunnen stellen is key om liefdevolle verbindingen te maken. Je kunt hier veel over lezen, maar om echt te leren je kwetsbaar op te stellen, werkt oefening in de praktijk het beste. De training ‘Ready for Love’ is de beste leeromgeving hiervoor,  hier bestaat namelijk de mogelijkheid om in de praktijk te oefenen door je kwetsbaar op te stellen in de groep!

Even proeven..
Uiteraard is het een beetje spannend. Het kan best een stap zijn om je ervaringen en struggles open te delen in een nieuwe groep. Zodoende heb ik een speciale kennismakingsavond georganiseerd zodat je andere gelijkgestemden kan ontmoeten en vrijblijvend kan proeven hoe het is om in een groep aan de slag te gaan.

" Laten we kennismaken, ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen!"

Kom even proeven op de kennismakingsavond: Ready for Love!

Voel je begrepen door mensen die weten hoe het is.

Liefde is een werkwoord: oefen daarom met je kwetsbaar opstellen!
Stel je vragen direct aan mij en krijg antwoord en handvatten voor jouw persoonlijke situatie.
Pak de regie over jouw liefdesleven en maak een eerste stap dit najaar door je aan te melden voor de kennismakingsavond!

Op deze avond leer je

De regie over je liefdesleven te pakken

Een goed begin begint bij jezelf. Pak je verantwoordelijkheid en ontdek die eerste stap om zelf een emotioneel beschikbaar persoon te worden!

Datingsdrama loslaten

Je leert wat je nodig hebt om toxische relaties los te laten en uit ongezonde dynamieken te stappen.

Je 3 Valkuilen te herkennen

Leer je welke 3 valkuilen verbinding in de weg staan en hoe je hieruit kan blijven.

Hoe je meer zelfliefde kan ontwikkelen.

Liefde trekt liefde aan! Ontdek wat jij nodig hebt aan zelfliefde om tot bloei te komen en liefde aan te trekken.

Hoe je van je verlatings- of bindingsangst kan overwinnen

Ontdek hoe je je angst kan overwinnen in 8 stappen.

Kwetsbaar op te stellen 

Maak kennis met andere singles die in het zelfde schuitje zitten. Vind herkenning en steun bij elkaar en ontdek hoe fijn en veilig het kan zijn om je kwetsbaar op te stellen.

Vind ware liefde door:

  • Uit je valkuilen te blijven, stop met trekken en afstoten en waak voor 'dating drama'.
  • Meer zelfliefde; je kunt je perfectionisme los laten en van jezelf houden zoals je bent, zonder dat dit ten koste gaat van je ambitie.

  • In staat te zijn om bij jezelf te blijven, vanuit kwetsbaarheid en assertiviteit. 

  • Meer zelfwaarde, trots en respect voor jezelf, waardoor anderen je ook respectvoller zullen behandelen.

  • Helderheid over je grenzen; je herkent ze, kan ze bewaken door voor jezelf op te komen en mensen of dingen los te laten die niet goed voor je zijn.

  • Duidelijkheid over je emotionele behoeften en relatiewensen. 

  • Effectieve communicatie en gezonde dynamieken in relaties te creëeren.

  • Meer lichtheid en onbevangenheid in je liefdesleven.

  • Een emotioneel beschikbare partner te worden die klaar is voor ware liefde!


These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Susan heeft mij geholpen inzicht te geven in waar bij mij knelpunten zaten in liefdesrelaties. Zelf wil ik altijd heel snel naar oplossingen, maar Susan hielp enorm door samen met mij rustig te kijken naar waar bepaalde emoties vandaan kwamen. Dit heeft voor veel innerlijke rust gezorgd."
- Kevin Noordanus
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Susan heeft me geholpen met mijn relatiebreuk. Susan deed me beseffen dat verdergaan niet betekent dat je niet meer van iemand houdt en hem vergeet. Het heeft de kracht om te zeggen dat ik nog steeds van je hou, maar we moeten elkaar loslaten om te kunnen groeien."
- Esmee Linting
Ms. Nameless
Add Your Stars
"De groepstraining heeft mij handvatten gegeven om verder zelf aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Aangezien ik niet goed ben in het delen van mijn emoties/gevoelens met anderen was dit meteen een mooie oefening."
- Tom van der Kolk
Ms. Nameless
Add Your Stars

Veelgestelde vragen

Kennismakingsavond

Kan ik ook aan de kennismakingsavond mee doen als ik niet de training wil volgen?

Ja dat kan. De kennismakingsavond staat dus los van de training en is dus geheel vrijblijvend.

Ik noem het een kennismakingsavond omdat mensen met mij kunnen kennismaken en daarnaast kunnen ervaren hoe het is om in een groep gecoacht te worden.

Verder is het een masterclass waarbij we situaties bespreken, tips gedeeld worden en heb je de kans om vragen aan mij te stellen en zal ik je handvatten aanreiken.

Met wie zal ik kennismaken?

De meeste deelnemers zijn tot nu toe mannen en vrouwen in de twintig en dertig. Ze ervaren moeilijkheden op het front van liefde en relaties, maar nemen verantwoordelijkheid over hun eigen geluk door hier zelf wat aan te doen. Ze weten dat het voor hun tijd is om zichzelf op 1 te zetten en ze overwegen om 3 maanden lang intensief met zichzelf aan de slag te gaan. Ze durven daarom te investeren in zichzelf want ze willen niet meer vrijblijvend daten, maar zijn echt toe aan de volgende stap; een serieuze relatie opbouwen en ware liefde te vinden!

Waar is het?

De kennismakingsavond zal name online zijn via Zoom. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de Masterclass volgt.

Hoe groot is de groep?

Ik verwacht ongeveer 10-15 deelnemers op de kennismakingsavond. Een leuke groep dus waar je veel van leert van anderen, maar waar genoeg ruimte is om het persoonlijk te houden. De community levert een mooi netwerk van gelijkgestemden op!

Hoelang duurt het?

De kennismakingsavond zal 1,5 duren, afhankelijk van hoeveel vragen de groep heeft kan het een half uurtje uitlopen.

Echte liefde vinden?

Doe mee met de kennismakingsavond van Ready for Love: Maandag 12 september, 19:30u