Gratis Masterclass: Ready for Love

Reserveer je plek vandaag nog! 

25-07-2023
Starts at 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Saboteer jij je liefdesleven?

  Je mag niet klagen, je hebt een goede baan, gezellige vrienden, genoeg leuke dingen om je tijd mee te verdrijven, alleen op het front van de liefde lijkt het niet zo op te schieten. Inmiddels ben je het daten wel zat. Genoeg keuze maar nooit de juiste… op een of andere manier gaat het toch elke keer fout. Verlies je jezelf in de liefde? Val je misschien op emotioneel onbeschikbare partners of duw jij zelf de ander weg wanneer iemand dichtbij komt? Wellicht is je hart nog bezet en vind je het moeilijk om je ex echt los te laten?

  Grote kans dat je last hebt van bindings- of verlatingsangst. In deze Masterclass gaan we na welk onbewust disfunctioneel patroon jouw liefdesleven saboteert en help ik je deze te doorbreken zodat je sneller de juiste persoon aantrekt en onbevangen kan liefhebben.

Hoe zou het zijn als?

Je onbevangen in de liefde kan staan? Je met gemak je intuïtie kan volgen waardoor je met zelfvertrouwen weer plezier hebt in het daten. Zonder twijfel weet hoe je namelijk wanneer je naar links of rechts moet swipen en voor jou de juiste partner aan te trekken.

Wanneer je dat appje binnen krijgt, verschijnt er een grote glimlach op je gezicht; nooit gedacht dat het contact zo soepel en gemakkelijk kan zijn. Wat een verademing! En als er dan wel een lastige situatie zich voordoet dan schrik je hier niet van je weet namelijk adequaat te reageren en kan goed bij jezelf blijven. Ghosten, breadcrumming en hot & cold gedrag tolereer je niet langer! Je kent immers precies je eigen behoeften en grenzen en weet deze te herkennen en te bewaken.

De band die je ontwikkelt met de ander voelt liefdevol, rustig en stabiel. Er is geen haast, in plaats daarvan beleven jullie veel lol in het leren kennen van elkaar en een diepgaande connectie samen op te bouwen.

Met trots kijk je naar wat er tussen jullie ontstaat, een veilige relatie waarbij jullie flink kunnen lachen en genieten maar ook elkaar steunen en elkaars grootste maatjes zijn!

Als het zo door blijft gaan dan...

Raap je jezelf elke keer bij elkaar na elke liefdesbreuk, met dat beetje moed wat je nog hebt waag je nog een poging maar krijg je toch de deksel op je neus. Bij elke mismatch ga je iets meer aan jezelf twijfelen, je zelfwaarde wordt steeds minder en je raakt er mismoedig van. Misschien settle je voor less en neem je genoegen met een scharrel of een oppervlakkige relatie. Een ontevreden gevoel blijft dan altijd aan je knagen.. maar beter iets dan niets? Of geef je de hoop op en besluit je dat je beter af bent zonder partner. In het begin lijkt dit wellicht een betere optie maar als je andere stelletjes op straat ziet steekt het je toch..

Al die problemen in de liefde kosten je niet alleen bergen energie, op den duur is het ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig, want dat is precies wat je nodig hebt om echt liefde aan te trekken. Als je niet uit kijkt zakt de moed je in de schoenen en zonder je af uit angst om het verkeerde besluit te nemen of weer gekwetst te worden. Hierdoor kom je geen stap veder.. Zo mis je kansen; die mooie relatie, samenwonen of het krijgen van kinderen kan dan aan je voorbij gaan...

"Als je klaar bent om de verandering te maken van eeuwig daten en scharrelen naar een gezonde stabiele relatie, maar je hebt begeleiding nodig van een professional die zelf dit pad al heeft bewandeld..."

Jouw Docente

Hoi! Ik ben Susan, psycholoog en relatietherapeut.

“Ik geloof dat de sleutel tot liefde ligt in de relatie die je met jezelf hebt.” Als je in vrede met jezelf kan zijn, vind je die innerlijke rust, echte verbinding, liefde en geluk. Dat betekent dat je jezelf moet leren houden. Het is de kunst om niet alleen oog hebben voor je positieve kant maar vooral aandacht en liefde voor je schaduwkant. Deze schaduw kant bestaat uit uiterlijkheden, gedrag, gedachten maar vooral ook uit gevoelens die we van onszelf afkeuren. Tegenwoordig mogen we ons bijvoorbeeld niet meer slecht voelen want dan ben je niet succesvol. Wanneer je niet gelukkig bent lijkt het alsof je iets fout hebt gedaan en het je eigen schuld is. Terwijl negatieve gevoelens bij het leven horen.

Het is daarom nu meer dan ooit essentieel om jezelf de ruimte te geven om je ook slecht te mogen voelen en met zelfcompassie jezelf te benaderen. Als je jezelf volledig accepteert kun je je makkelijker kwetsbaar opstellen. Dat is een belangrijke basis voor het creëren van verbinding met een ander.

Gratis Masterclass: Ready for Love

Zoals je weet wens ik voor jou dat je ook onbevangen en vrij in de liefde kan staan en help ik je graag om eerste stapje te zetten met de gratis masterclass: Ready for Love!

Wellicht heb je ook  interesse om mee te doen, maar kijk je toch nog graag even de kat uit de boom.. Logisch, want meedoen aan een Masterclass over liefde kan best kwetsbaar voelen.

Wees eerlijk met jezelf
Het kan best een stap zijn om aan jezelf toe te geven dat het in de liefde niet gaat zoals je wilt en dat is confronterend. Er heerst nog altijd een soort stigma dat er iets mis met je zou zijn immers blijft 'huisje-boompje-beestje' de ongeschreven norm. Ik weet er alles van, zelf heb ik de ware liefde ook pas op latere leeftijd ontmoet. En hoewel het niet zo moet zijn, voelde ik mij toch meer waard toen ik leefde zoals ik wilde: in een liefdevolle relatie. In deze masterclass deel ik graag mijn persoonlijke verhaal met je en vertel ik je wat mij geholpen heeft om ware liefde te vinden. Daarnaast kun je andere gelijkgestemden ontmoeten en ontdekken dat je niet alleen bent. Helaas is het tegenwoordig een heel normaal probleem waar we allemaal van tijd tot tijd mee struggelen. Wees daarom eerlijk naar jezelf toe en geef toe dat je hulp nodig hebt, des te sneller kun je stappen zetten naar een liefdevol leven! 

" Laten we kennismaken, ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen!"

Maak kennis met mij op de masterclass: Ready for Love! Ik deel met jou mijn persoonlijke reis en hoe ik ware liefde vond!

Voel je begrepen door mensen die weten hoe het is.

Ontdek wat jij kan doen om meer liefde en verbinding in je leven te creëeren. 

Stel je vragen direct aan mij en krijg antwoord en handvatten voor jouw persoonlijke situatie.
Pak de regie over jouw liefdesleven en maak een eerste stap dit najaar door je aan te melden voor de masterclass Ready for Love!

Op deze avond leer je

De regie over je liefdesleven te pakken

Een goed begin begint bij jezelf. Pak je verantwoordelijkheid en ontdek die eerste stap om zelf een emotioneel beschikbaar persoon te worden!

Datingsdrama loslaten

Je leert wat je nodig hebt om toxische relaties los te laten en uit ongezonde dynamieken te stappen.

Je 3 Valkuilen te herkennen

Leer je welke 3 valkuilen verbinding in de weg staan en hoe je hieruit kan blijven.

Hoe je meer zelfliefde kan ontwikkelen en ervaren.

Liefde trekt liefde aan! Ontdek wat jij nodig hebt om die zelfliefde ook echt te voelen en meer liefde aan te trekken.

Hoe je van je verlatings- of bindingsangst kan overwinnen

Ontdek hoe je je angst kan overwinnen in 8 stappen.

Je te verbinden met anderen 

Maak kennis met anderen die in het zelfde schuitje zitten. Vind herkenning en steun bij elkaar en ontdek hoe fijn en veilig het kan zijn om je kwetsbaar op te stellen.

Verbeter je liefdesleven door:

 • Uit je valkuilen te blijven, stop met trekken en afstoten en waak voor 'dating drama'.
 • Meer zelfliefde te ervaren; je kunt je perfectionisme los laten en van jezelf houden zoals je bent, zonder dat dit ten koste gaat van je ambitie.

 • In staat te zijn om bij jezelf te blijven, vanuit kwetsbaarheid en assertiviteit. 

 • Meer zelfwaarde, trots en respect voor jezelf te voelen, waardoor anderen je ook respectvoller zullen behandelen.

 • Helderheid over je grenzen te krijgen; je herkent ze, kan ze bewaken door voor jezelf op te komen en mensen of dingen los te laten die niet goed voor je zijn.

 • Duidelijkheid over je emotionele behoeften en relatiewensen te hebben. 

 • Effectieve communicatie en gezonde dynamieken in relaties te creëeren.

 • Meer lichtheid en onbevangenheid in je liefdesleven te vinden.

 • Een emotioneel beschikbare partner te worden die klaar is voor ware liefde!

Laten we samen het eerste stapje zetten en begin je reis naar een gezond en bevredigend liefdesleven!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Susan heeft mij geholpen inzicht te geven in waar bij mij knelpunten zaten in liefdesrelaties. Zelf wil ik altijd heel snel naar oplossingen, maar Susan hielp enorm door samen met mij rustig te kijken naar waar bepaalde emoties vandaan kwamen. Dit heeft voor veel innerlijke rust gezorgd."
- Kevin Noordanus
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Susan heeft me geholpen met mijn relatiebreuk. Susan deed me beseffen dat verdergaan niet betekent dat je niet meer van iemand houdt en hem vergeet. Het heeft de kracht om te zeggen dat ik nog steeds van je hou, maar we moeten elkaar loslaten om te kunnen groeien."
- Esmee Linting
Ms. Nameless
Add Your Stars
"De masterclass Ready for Love heeft mij handvatten gegeven om verder zelf aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Aangezien ik niet goed ben in het delen van mijn emoties/gevoelens met anderen was dit meteen een mooie oefening."
- Tom
Ms. Nameless
Add Your Stars

Veelgestelde vragen

Gratis Masterclass: Ready for Love

Waar is het?

De masterclass zal name online zijn via Zoom. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de Masterclass volgt.

Hoe lang duurt het?

De kennismakingsavond zal 1 uur duren, afhankelijk van hoeveel vragen de groep heeft kan het een half uurtje langer zijn.

Met wie zal ik kennismaken?

De meeste deelnemers zijn tot nu toe mannen en vrouwen in de twintig en dertig. Ze ervaren moeilijkheden op het front van liefde en relaties, maar nemen verantwoordelijkheid over hun eigen geluk door hier zelf wat aan te doen. Ze weten dat het voor hun tijd is om zichzelf op 1 te zetten en willen niet meer vrijblijvend daten, maar zijn echt toe aan de volgende stap; een serieuze relatie opbouwen en meer verbinding ervaren!

Hoeveel anderen zullen er bij zijn?

Ik verwacht ongeveer 10-15 deelnemers op de Masterclass. Een leuke groep dus waar je veel van leert van anderen, maar waar genoeg ruimte is om het persoonlijk te houden.

Echte liefde vinden?

Doe mee met de Gratis Masterclass Ready for Love: Di 25 juli of Woe 2 aug 19:30u