Licht Leven

Vind innerlijke rust, ontwikkel je intuïtie en leef een succesvol & geïnspireerd leven!

Licht Leven

Vind innerlijke rust, ontwikkel je intuïtie en leef een succesvol & geïnspireerd leven!

Vind innerlijke rust

Onthaast, doorbreek patronen, krijg grip op je triggers en creëer emotionele stabiliteit.

Ontwikkel je intuïtie

Kom uit je hoofd, geef gehoor aan je innerlijke stem, jouw gouden kompas voor het leven.

Leef geïnspireerd!

Behaal resultaten met gemak vanuit inspiratie in plaats van uit discipline en wilskracht.

Vind innerlijke rust

Onthaast, doorbreek patronen, krijg grip op je triggers en creëer emotionele stabiliteit.

Ontwikkel je intuïtie

Kom uit je hoofd, geef gehoor aan je innerlijke stem, jouw gouden kompas voor het leven.

Leef geïnspireerd!

Behaal resultaten met gemak vanuit inspiratie in plaats van uit discipline en wilskracht.

Herken je dit?

 1. Ben jij ook zo kritisch voor jezelf en kun je dat negatieve stemmetje maar moeilijk uitschakelen?
 2. Heb je last hebt van twijfels, onzekerheid of emotionele triggers of buien? 
 3. Weet je heel goed wat je zou moeten doen maar lukt het niet omdat je gevoel je lijkt te saboteren?
 4. Ben je rusteloos en vind je het lastig om even niets te doen?
 5. Kan je ambitieuze aard soms wat doorslaan naar prestatiedrang en faalangst?
 6. Voel je je moe en opgebrand omdat je van alles lijkt te ‘moeten’ en maar geen einde komt aan dat to-do lijstje?
 7. Heb je een haat liefde verhouding met perfectionisme?
 8. Weet je dat je vaker 'nee' zou moeten zeggen tegen die vriend of vriendin maar voel je je uiteindelijk dan toch heel schuldig?


Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om op gevoelsniveau verandering aan te brengen waardoor je daadwerkelijk de persoon kunt zijn die je werkelijk bent! 

Hoe zou het zijn als je..

Je 'on top of your game' voelt! Doordat je rust en overzicht hebt over alle facetten van het leven omdat minder in je hoofd zit en gewoon je intuïtie kan volgen? Dan kun je de dagelijkse to-do’s loslaten en vol vertrouwen met de dag leven. Hierdoor kan je makkelijk de tijd nemen voor jezelf en kun je zonder schuld gevoel ook even 'niets' doen. Doordat je niet als een kip zonder kop tot uitvoering gaat heb je meer de tijd om te voelen wat voor jou echt belangrijk is en kun je dichter bij jezelf blijven.

Stel je voor dat je met trots en tevredenheid kijkt naar waar je nu staat en je daarnaast  de inspiratie voelt om vanuit flow het leven van je dromen verder vorm te geven.

Je doelen bereiken is leuk maar geen noodzaak voor je omdat je al rijk voelt omdat je een diep gevoel van liefde, verbinding en ‘belonging’ ervaart. Het leven is als een speeltuin waar je meer geniet van ook de kleine alledaagse dingen terwijl je ambities je helpen om de wereld verder te verkennen. En je weet dat je hier niet alleen in staat om er altijd hulp is van anderen en het universum!

Als het zo door blijft gaan dan...

Voel je je constant gestrest waardoor je steeds minder productief wordt en je nog meer het gevoel krijgt dat je achter de feiten aan rent. De kleinste taken kunnen dan behoorlijk zwaar zijn om uit te voeren. Op den duur raak je opgebrand en misschien wel burned-out. 


Al die stress gaat niet alleen maar ten koste van je energie, het is ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig... want dat is precies wat je nodig hebt nu je verder te komen in het leven. Als je niet uit kijkt blijf je hangen in ‘analysis paralysis’, dat wil zeggen; dat je helemaal geen besluit meer maakt uit angst om het verkeerde besluit te nemen, of andersom en vlieg je als een kip zonder kop alle kanten op.

Zo is het leven niet bedoeld!

null

"Als er je klaar voor bent om deze verandering van overleven naar voluit leven te maken, maar hierbij wel begeleiding (van een professional, die zelf dit pad al heeft bewandeld) nodig hebt… dan ben je hier aan het juiste adres!"

Jouw Docente

Hoi! Mijn naam is Susan en ik ben een psycholoog met een mediumschapgave. Als hoog sensitief persoon heb ik geleerd dat mijn intuïtie zich ontwikkelt wanneer mijn hoofd en hart in balans zijn. Je intuïtie is het gouden kompas voor een rijk, succesvol en geïnspireerd leven. Na jaren van persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik nu een expert op het gebied van hechtingsproblematiek, (complex) jeugdtrauma, hoog sensitiviteit en burn-out. Ik help ambitieuze hoog sensitieve professionals om meer emotionele stabiliteit, innerlijke rust en plezier te ervaren!

Ik kan niet wachten om ook jou te helpen door middel van mijn programma: Licht Leven!

Aan de hand van 6 modules in het Licht Leven Programma leer ik je waar je onrust vandaan komt, wat jouw emoties je te vertellen hebben en hoe je beter met ze om kan gaan om innerlijke rust te vinden. Vervolgens help ik je ook de ruimte te vinden om te vertragen in dit leven en naar je intuïtie te luisteren. Zo kun jij onbevangen in het leven staan en meer liefde, vertrouwen en flow ervaren!

Mijn kennis, ervaring en inzicht gebundeld

Ervaringsdeskundige, Selectie van de beste tools

Een selectie aan de meest waardevolle inzichten en tools vanuit mijn eigen persoonlijke helende reis, zodat jij de kortste leerweg kan bewandelen.

Unieke Combinatie:        Psychologie & Spiritualiteit

Een unieke combinatie aan Westerse psychologische behandelmethoden met energetische technieken, geeft je duidelijke kaders en helpt je om op gevoelsniveau patronen te doorbreken. 

10+ jaar succesvol bewezen methode

De heldere gestructureerde methode gebaseerd op ruim 10 jaar succesvolle behandelervaring met cliënten vanuit mijn praktijk. Hierdoor kan je stap voor stap je doelen behalen. In het Licht Leven Programma leer ik jou exact deze effectieve methode.

Over het Licht Leven Programma

Momenteel zie je dat er een wildgroei is aan online trainingen en cursussen. Het voordeel van deze trainingen is dat ze relatief goedkoop zijn en je in je eigen tijd en tempo kan leren. Echter hebben veel mensen ook behoefte aan persoonlijke feedback in de vorm van persoonlijke begeleiding. Ik geloof namelijk dat feedback essentieel is om te kunnen leren en vooruitgang te boeken! Daarom verenig ik graag het beste van beide leervormen door middel van blended learning. Blended learning is een leermethode bestaande uit een combinatie van verschillende leervormen, zoals online en offline leeractviteiten en individueel en in groepsverband. Het Licht Leven Programma bestaat zodoende ook uit een combinatie van theorie uit de online training en ondersteunende begeleiding met persoonlijke feedback tijdens de 6 opstellingsmiddagen op locatie. 

Training in de Leeromgeving 

De training bestaat uit 6 online modules met meer dan 25 lessen, waarin jij alles leert om je vrij te gaan voelen in je leven!

Je krijgt direct toegang tot de training met alle modules waar je in je eigen tijd doorheen gaat. Een module bestaat uit meerdere lessen met video’s en werkboeken.

De volgorde van de modules heeft een logische opbouw en het enige wat jij steeds hoeft te doen, is aan de slag te gaan met wat in de beschikbare module zit. 

Ik ga ervan uit dat het meeste nieuw is voor je. Is er iets wat je al weet dan is herhaling altijd goed. Je hoort of ziet dan weer andere dingen dan een vorige keer. 

Je houdt een 1 jaar toegang tot de online leeromgeving.

1 Jaar toegang

Leeromgeving met 6 modules en meer dan 25 lessen
Werkbladen met oefeningen en opdrachten

Een Community  met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen.

Modules Licht Leven

Module 1: Welkom

Deze eerste module dient als introductie tot het Licht Leven-trainingsprogramma. Je leert wat je kunt verwachten en hoe het programma is opgebouwd. Je maakt kennis met de andere deelnemers in de community en krijgt inzicht in de spelregels van de Q&A masterclasses. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het plannen van huiswerk.

Module 2: Een goede start

De tweede module heeft als doel om een goede start te maken, we are going to set you up for succes! Daarvoor moeten we allereerst dieper in gaan op jouw huidige situatie.

We maken de score op. Dit doen we door te kijken waar je nu precies last van hebt, welke situationele factoren een rol spelen te kijken naar jou als persoon. Wat is precies jouw drijfveer om te groeien, waar doe je het voor? Ervaar je teveel problemen of heb je een brandend verlangen? En wat als alles bij het oude blijft? Samen kijken we kritisch naar jou drive, deze is belangrijk want diepe patronen veranderen gaat niet over 1 nacht ijs en daarom is het belangrijk dat je ook doorzet wanneer het moeilijk wordt of juist andersom niet afhaakt zodra je klachten minder zijn maar je je doel nog niet hebt bereikt.

Vervolgens is het ook belangrijk dat je gelooft dat je verlangens ook te realiseren zijn. Met alles wat speelt in jouw situatie kun je makkelijk door de bomen het bos niet meer zien en is het soms moeilijk om voor te stellen dat het überhaupt anders kan.

Kortom, in deze module help ik je om overzicht te krijgen op jouw situatie en te begrijpen, hoe bepaalde factoren op elkaar inspelen en waar we de ingang is om verandering aan te brengen. Al bij al help bied ik je perspectief wat je motivatie zal versterken om bewust de keuze te maken om dit nu voor eens en altijd een keer goed aan te pakken door jezelf en je persoonlijke proces op 1 te zetten!

Module 3: Know thyself

In deze module zullen we onderzoek doen naar jouw gewenste transformatie en je onbewuste disfunctionele patronen.

Je ontdekt hoe je vanuit angst in je valkuil zit. Welke valkuilen voor jou persoonlijk samen patronen zijn gaan vormen, hoe ze zijn ontstaan en wanneer ze nu in bepaalde situaties geactiveerd raken.

Je leert begrijpen welke vorm van zelfsabotage het moeilijk maakt om uit je valkuil te blijven en hoe je voor deze saboteur kan waken. Welke baat heb jij stiekem om in je valkuil te blijven, in andere woorden is er sprake van ziektewinst die je moet opgeven zodra je gaat veranderen?

Tot slot leer je welke vaardigheden jij te ontwikkelen hebt en wat je eerder in de weg heeft gezeten om deze tot ontwikkeling te brengen. Je leert wanneer contra-intuïtief gedrag nodig is.

Deze module heeft als doel om je bewustwording te vergroten over je valkuilen, belemmerende overtuigingen, verdrongen pijnlijke gevoelens en uitdagingen. Al bij al wordt in deze module duidelijk welk belang jij hebt om je te ontwikkelen en welke belemmeringen we kunnen tackelen om jouw transformatie tot een succes te maken!

Module 4: Healing en Empowerment

Module Healing & Empowerment heeft als doel om de haalbaarheid van je gewenste gedrag en uitkomst te vergroten.

In deze module willen we oud zeer verwerken. Dit doen we onder andere door innerlijk (kind) werk te verrichten. We brengen je levens gebeurtenissen in kaart brengen en onderzoeken hoe deze hun invloed op je hebben gehad. Ook bekijken we je vorming aan de hand van je opvoeding en familiehistorie. Je leert op deze manier hoe je gevormd bent. Je ontdekt wat jouw oude gevoelens je te vertellen hebben over je emotionele behoeften, grenzen en kernwaarden.

Je verkent het concept van een gezonde volwassene en zelfliefde zodat je op onbewuste destructieve patronen makkelijker kan veranderen en je eindelijk meer zelfliefde, rust en flow kan ervaren.

Module 5: Gezond gedrag en communicatie

In deze module ga je aan de slag met de transformatie in de praktijk! Wat kun je doen om een lichter leven te creëren wat bij je past? Het voorwerk van binnen is gedaan en nu is het een kwestie van uitvoeren en vlieguren maken! Waar wil je grenzen stellen? Wat moet je stoppen, loslaten of accepteren? Hoe kan je beter je tijd en energie managen en hoe kan je bij jezelf blijven in het contact met anderen? Ook kijken we naar je behoeften. Wat maakt jou gelukkig, wat zijn basisbehoeften en hoe kun je deze vervullen? Hoe vraag je b.v. om hulp?

Module 6: Hoe verder?

De laatste module is gericht op het voortzetten van je groei op lange termijn. Je wordt aangemoedigd om vol te houden, je vooruitgang te evalueren en je successen te vieren. Je leert hoe je terugval kunt voorkomen en maakt een 'Terugval Preventie Plan' en wat eventuele vervolg stappen in je ontwikkeling zouden kunnen zijn.

 6 Opstellingsmiddagen

Naast de theorie vanuit de leeromgeving is het ook belangrijk om te leren door oefening in de praktijk. Echte verandering kan ontstaan wanneer je dingen aan de levende lijve ervaart. Een opstelling biedt die mogelijkhei. Bovendien is het een bijzonder krachtige methode om patronen te doorbreken waardoor het leven met meer gemak gaat stromen! Per maand neem je daarom deel aan een live opstellingsmiddag op locatie waarbij we diverse thema behandelen. In totaal zijn er dus 6 opstellingsmiddagen waar je aan deelneemt waarbij je 5 keer representant bent in een ander zijn opstelling en zelf een keer als vragensteller je eigen thema of familie kan opstellen. 

Tijdens een opstellingsmiddag is er ook ruimte om je vragen te stellen aan mij of aan de groep. Je kunt bijvoorbeeld een vraag stellen over de modules die niet helemaal duidelijk zijn of issues waar je op dat moment tegenaan loopt en een tip voor nodig hebt om verder te kunnen. Vanaf het moment dat je start heb je dus een halfjaar persoonlijke begeleiding tijdens de live opstellingsmiddagen.

6 Maanden begeleiding

Doorbreek patronen in de praktijk

Vind steun en herkenning in elkaars verhalen.

Ontvang persoonlijke feedback en leer van elkaar!

Ontwikkele je intuïtie

Heel je innerljke kind door middel van een familieopstelling

Alle voordelen op een rijtje

Bespaar kosten

Omdat ik alle theorie en uitleg (psycho-educatie) voor je heb gebundeld in de e-training bespaar je veel geld die je anders kwijt bent aan dure individuele sessies.  Het voordeel voor jou is dus dat je dus geen jarenlange therapie nodig hebt. Dat betekent niet automatisch dat je binnen een paar maanden je behandeldoelen bereikt. Ik geloof niet in een 'quick fix'. Wel geloof ik dat we efficiënter onze tijd kunnen benutten door je de hengel te geven in plaats van de vis!

10+ jaar succesvol

bewezen methode

De heldere gestructureerde methode gebaseerd op ruim 10 jaar succesvolle behandelervaring met cliënten vanuit mijn praktijk. Hierdoor kan je stap voor stap je doelen behalen. In de e-training leer ik jou exact deze effectieve methode.

Community en verbinding

Ontmoet gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen. Leer daarnaast van elkaars situatie en vragen in de Q&A masterclasses en zie elkaar op de live dag! 

Jouw tempo

In principe is de e-training zo opgezet dat je per week een les kan doornemen waar en  wanneer het jou uitkomt. Maar omdat ik begrijp dat het leven gebeurd, je gaat op vakantie of bent ziek heb je maar liefst het 1 jaar toegang tot e-training in de leeromgeving. Op deze manier kan jij in je eigen tijd en tempo alles tot je nemen en je ontwikkelen.

Persoonlijke 

aandacht

Omdat we tijdens de live opstellingsmiddagen geen tijd meer kwijt zijn aan theorie benutten we de middagen efficiënter! In de bijeenkomsten hebben we dan alle ruimte om dieper op jouw persoonlijke situatie in te gaan. Hierdoor kunnen we de hele middagen wijden aan het opdoen van nieuwe ervaringen en aan alle persoonlijke vragen.

Dit levert het op:

Licht Leven Programma helpt je om een persoon te worden die vol vertrouwen en liefde in de wereld staat. Dat betekent:

 • Meer helderheid over wat je voelt,  je kunt op een gezonde manier omgaan met triggers en pijnlijke emoties;

 • Meer innerlijke rust en emotionele stabiliteit;

 • Verdieping in je relaties en vriendschappen;

 • Meer zelfliefde, je accepteert dat je niet overal de beste in bent, fouten mag maken want het leven bestaat uit vallen en opstaan!

 • Dat je kan voelen dat je het waard bent om gezond egoïstisch te zijn;

 • Moed om je hart en intuïtie te volgen ook al is het een onlogische keuze en protesteert je hoofd;

 • Meer grip op het leven, je loopt niet meer achter de feiten aan; 

 • Een magnetische werking op geluk; je bent overal op de juiste plaats en tijd en alles lijkt je voor de wind te gaan.

Normaal € 1235,-,-
 Vroegboek korting: betaal enkel € 998,-

Groepsprogramma: Licht Leven

  • Je kan direct starten met de online training.
  • 6 Maanden intensieve begeleiding tijdens de opstellingsmiddagen.
 • Toegang tot de 7 Leermodules met meer dan 25 lessen vol psycho-educatie.
 • Tientallen opdrachten, templates en oefeningen
 • 12 live online masterclasses met Susan Dechering
 • Een community met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen.
 • BONUS: Live coachingsdag

Wat anderen zeggen over het Licht Leven Programma

"Ik heb "Susan biedt begeleiding op een bevlogen, betrokken, warme, veilige en liefdevolle manier. Het programma 'lichter leven' zat bijzonder goed in elkaar en helpt je om patronen te analyseren en geeft inzichten in je kwaliteiten, valkuilen en persoonlijke doelen. Het bijzondere is dat iedereen eruit haalt wat bij hem of haar van toepassing is, omdat dit een zelf-onderzoekende werkmethode is. Middels groep-sessies duik je de diepte in, verbind en leer je van elkaar. Susan stuurt uiteraard aan en bij waar nodig. Het heeft mij geholpen mijn hoog sensitiviteit meer als kracht te kunnen zien en lichter te leven door meer te durven vertrouwen en loslaten. In een 1op1 sessie heb ik dankzij Susan nog een diepere laag weten te bereiken/helen dankzij haar mediumschap, iets wat een bijzondere en dierbare toevoeging kan zijn aan je proces. Met volle overtuiging kan ik Susan aanraden, gun jezelf de 'lichtere/liefdevollere' versie van jezelf te ontdekken.."
-Vera Dolron
“Ik heb bij Susan mijn tweede programma gevolgd, dit keer het Licht Leven Programma. Voor het Licht Leven Programma merkte ik dat ik veel moetjes had, streng was voor mezelf en slecht keuzes kon maken. Ik was me nog niet eens bewust dat ik zo streng was voor mijzelf en dit is de training goed helder geworden. Het was heel fijn om met anderen met gelijke ervaringen te praten, dit was een feest van herkenning. Daarnaast was er in het programma veel aandacht voor innerlijk kind werk en heb ik veel oude pijn ontdekt, waarvan ik niet wist dat hij er was en heb ik deze ook kunnen helen. Susan geeft hele duidelijke en goede live dagen en ondanks dat je met meerdere mensen in het programma zit is er veel persoonlijk aandacht. Ze creëert heel goed een veilige sfeer in de groep waardoor iedereen heel veel durft te delen met elkaar, dat is echt een kracht van haar. Ik raad het Licht Leven Programma heel erg aan voor iedereen die meer over zich zelf wil leren en liever wil zijn voor zichzelf.”
- Aafke Janssen

Veelgestelde vragen

Licht Leven 1

Wanneer begint en eindigt het Licht Leven Programma?

Het programma wordt drie keer per jaar gegeven en duurt 3 maanden. De verschillende start data zijn: januari '24, april '24 en sept '24. Iedere zondag van de maand zal er een opstellingsmiddag. De exacte dagen van de opstellingsmiddagen zullen nog nader bekend worden gemaakt.

Het tweede deel van het programma bestaat de theorie en opdrachten uit de onlinetraining. Hier kun je zelf op eigen tempo binnen een jaar doorheen lopen. Je hebt direct toegang tot de training na je aankoop en dat betekent dat je dus gelijk kan starten met de online training, bestaande uit psycho-educatie en de daar bijhorende oefeningen.

Waar is het?

De 3 opstellingsmiddagen zullen maandelijks zijn op locatie in Amsterdam van 13:00-17:00u.

De online training is online en dus kun je vanuit je huiskamer of waar je ook bent inloggen. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de training volgt. Het zijn dus geen vooraf opgenomen video’s, maar we gaan echt met elkaar aan de slag.

Wat als ik niet bij een opstellingsmiddag kan zijn?

Als je er alles uit wilt halen adviseer ik je om de opstellingsmiddagen echt prioriteit te maken in je agenda. Lukt het echt niet om er bij te zijn? Dan kunnen we samen kijken of het een optie is dat je de dag een keer inhaalt later in het jaar door aan te sluiten bij een andere groep.

Hoe groot is de groep?

Ik probeer de groep op circa 6 deelnemers te houden, op deze manier is er genoeg ruimte voor iedereen om zijn vragen te kunnen stellen en zijn eigen thema of familie een keer op te stellen. Zo blijft het ook een leuke groep waar je veel van leert van anderen en waar genoeg ruimte is om het persoonlijk te houden. De community levert daarnaast ook een mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers op!

Wat voor deelnemers zitten er in het programma?

De meeste deelnemers zijn tot nu toe ambitieuze mannen en vrouwen in de twintig en dertig. Ze hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zijn meestal hoog sensitief en hebben veel zelfinzicht. Hun wens is om meer onbevangen te genieten van het leven door uit hun hoofd te komen, controle los te laten en in plaats daarvan zich te laten leiden door hun hart en intuïtie.
Theoretisch weten ze wel wat nodig is, maar er is nog een groot verschil tussen wat theorie en praktijk. Hun hoofd weet wat en hoe, maar het gevoel wil nog niet mee werken. Ze hebben vaak al het een en ander gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei maar merken dat het nog niet 'diep' genoeg gaat. Ze weten en begrijpen dat echte groei alleen ontstaat door dingen niet alleen te begrijpen maar ook te ervaren. Hoewel ze het spannend vinden om zich kwetsbaar op te stellen in een groep weten ze dat dit juist de uitdaging is en dit de grootste groei met zich mee brengt. Ze zijn daarom bereid om zich 3 maanden lang te committeren aan een trainingsprogramma waarbij ze van elkaar willen leren.
Ze nemen daarmee de verantwoordelijkheid over hun eigen geluk, want ze weten dat het voor hun nu echt tijd is om zichzelf op 1 te zetten. Investeren in zichzelf is meer een vanzelfsprekendheid dan een angst, want ze weten dat het hen meer kost om niets te doen en dat bepaalde inzichten en levenslessen zich dubbel uit betalen. Echter zijn ze zich bewust dat dit geen 'quick-fix' is, maar vertrouwen genoeg in zichzelf dat wanneer ze de juiste begeleiding dit hen de hengel geeft waarmee ze zelf kunnen doorpakken en vooruitgang boeken!

Hoeveel begeleiding is er precies?

Elke werkdag worden je vragen beantwoord in de community. Daarnaast kan je feedback krijgen op je opdrachten, tijdens de opstelingsmiddagen.

Wat kan ik verwachten van de community?

Wat je geeft, krijg je terug! Ben je zelf actief, stel je vragen? Dan kan je veel van de community verwachten. Ontmoet gelijkgestemden, zoek een commitment buddy, leer van andere deelnemers en krijg (op werkdagen) antwoord op je vragen van Susan haar team.

Licht Leven 2

Hoeveel tijd kost het mij?

Wanneer je elke week 2 tot 3 uur aan de slag gaat kan je de 12 modules in 3 maanden doorlopen. Echter zul je misschien ook bepaalde zaken willen uitwerken en heb je in de praktijk ook tijd nodig om alles te verwerken en op een dieper niveau op in je te laten werken om echte stappen te maken. Ik raad je aan om daarom per week zo’n 1 tot 2 uur vrij te maken om zelfstandig door de Modules te gaan en een keer per maand aan te sluiten bij een opstellingsmiddag van 13:00-17:00u. Lukt dat? Dan zit je helemaal goed.

Ik heb best een drukke agenda, waarom is het slim om te investeren in dit programma?

Je hebt eigenlijk geen tijd om niet te investeren! Want ga je het echt rustiger krijgen? Dit is precies je patroon wat je moet gaan doorbreken.. of wil je wachten totdat het wel uitkomt en jij je beter in je vel voelt? Dan kun je lang wachten, want het komt nooit als je niet echt een keer met jezelf aan de slag gaat! En als je niet uitkijkt dan wacht je totdat je helemaal niks meer kan, er nog meer nood is en je dan bijna geen puf meer hebt om uit je comfort zone te komen om echt patronen te doorbreken..

Mijn doel is om je te voorzien van praktische informatie die je meteen kan toepassen in je leven om zo snel mogelijk uit dit patroon te komen van drukte en onrust... geen vage algemene tips of wijsheden die je duizend kanten op stuurt. In plaats van dat je uren kwijt bent om alles zelf uit te moeten pluizen en in het duister tast, zal je door middel van de logische opbouw van de modules gestructureerd je doelen kunnen behalen! Het enige wat jij steeds hoeft te doen, is aan de slag te gaan met wat in de volgende module zit.

Kortom de solide methode in het programma zal je uren besparen aan zoekwerk op Google, Youtube of ChatGPT.

Daarnaast blijkt uit studie dat blended-learning de meest effectieve vorm is van leren. Het Licht Leven Programma is daarom ook op die manier ingericht, enerzijds kun je in je eigen tijd en tempo zelfstandig aan de slag in de leeromgeving en anderzijds heb je ook het voordeel van de live sessies waarbij je persoonlijke vragen kan stellen en feedback ontvangt!

Hoelang heb ik toegang tot de leeromgeving?

Na je inschrijving heb je een jaar toegang tot deze leeromgeving - op alle apparaten die je bezit.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan! Je kan het gehele bedrag in een keer betalen met 5% korting of in 4 termijnen betalen (€250,- p.m).

Wordt het Licht Leven Programma vergoed?

Omdat de opstellingsmiddagen groepsessies zijn valt het onder groepstherapie voor de verzekeraar. Dit wordt deels vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg. Ik wordt namelijk niet vergoed vanuit de basiszorg, als je wilt nagaan welke vergoeding jouw zorgverzekeraar verstrekt kun je dat in dit overzicht terug zien: https://www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html".

Wat als ik niet tevreden ben met het Licht Leven Programma?

Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan in de eerste 14 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Heb je nog twijfels? Vraag een gratis telefonische kennismaking aan om samen na te gaan of de training aansluit bij jouw wensen!

Mijn vraag staat er niet tussen..

Mail je vraag naar susan@dechering.nl.

Wil je mee doen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar susan@dechering.nl of door een Whatsapp berichtje te sturen naar 06-83518004. Je ontvangt dan een uitnodiging om met mij in gesprek te gaan. Dat gesprek is bedoeld om al jouw vragen te beantwoorden en om te kijken of je een goede match bent voor het programma. Alleen als er een wederzijdse match is word je toegelaten.

Meld je nu aan en ontvang het programma met bijna 20% korting! (voor €998,- in plaats van € 1235,-)

Hoe anderen het hebben ervaren:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb me aangemeld voor het Programma: Licht Leven voor HSP van Susan, omdat ik op meerdere levensgebieden vastliep en verlangde naar luchtigheid, energie en meer daadkracht. Daarbij kende ik Susan al als een heel kundige, warme en betrokken psycholoog. Het Licht Leven Programma heeft me meer inzicht gegeven in de onderliggende pijn van bepaalde patronen, waardoor ik beter van zelfkritiek naar zelfacceptatie kan bewegen en daarmee meer energie overhoud voor stappen vooruit (in plaats van blijven nadenken over wat er allemaal anders 'moet'). Het was fijn om de opdrachten in de groep te bespreken, herkenning te vinden en gespiegeld te worden door de anderen. Susan heeft in de leeromgeving theorie aangeboden, maar ook voorbeelden uit de praktijk en haar eigen leven. Ze heeft veel oog voor de behoefte van elk individu ondanks dat het programma als groepstraining is opgezet. Waardevol! "  

- W.

Ms. Nameless
Add Your Stars
“De aanleiding voor mij om mee te doen was omdat ik ontdekte dat bepaalde patronen zich bleven herhalen. Het Licht Leven Programma kun je in je eigen tijd volgen en kent een heldere opbouw. Susan is in staat om een groep door een (individueel) proces te begeleiden zonder dat zij daadwerkelijk de leiding neemt. Zij creëert een fijne sfeer waardoor iedereen zich dusdanig op zijn of haar gemak voelt om persoonlijke verhalen te delen. Een deelnemer moet voor dit Programma wel echt tijd vrijmaken om alles eruit te kunnen halen: hij heeft ruimte nodig om de materie te laten landen en te implementeren. Het belangrijkste wat het mij heeft gebracht is het inzicht hoe belangrijk het is om op de juiste manier te communiceren.”

- T.

Ms. Nameless
Add Your Stars

“Een groepstraining is wat mij betreft een zinvolle aanvulling gebleken op mijn individuele gesprekken met Susan. Door de professionele en verbindende aanpak van Susan ontstaat een dynamiek, die deelnemers meer zelfinzicht geeft en het veilige gevoel dat er persoonlijke zaken gedeeld kunnen worden. Iedereen leert van elkaar en alle schroom is snel verdwenen.” 

- A.

Ms. Nameless
Add Your Stars
null


Kom je er binnen 14 dagen achter dat het Licht Leven Programma toch niks voor jou is? Dan krijg je, zonder vragen, het volledige bedrag terug op je rekening. Je loopt hierdoor dus geen enkel risico.

Ben je ook klaar om geïnspireerd en licht te leven?

Ben je ook klaar om geïnspireerd en licht te leven?