Licht Leven

Vind innerlijke rust, ontwikkel je intuïtie en leef een succesvol & geïnspireerd leven!

Licht Leven

Vind innerlijke rust, ontwikkel je intuïtie en leef een succesvol & geïnspireerd leven!

Vind innerlijke rust

Onthaast, doorbreek patronen, krijg grip op je triggers en creëer emotionele stabiliteit.

Ontwikkel je intuïtie

Kom uit je hoofd, geef gehoor aan je innerlijke stem, jouw gouden kompas voor het leven.

Leef geïnspireerd!

Behaal resultaten met gemak vanuit inspiratie in plaats van uit discipline en wilskracht.

Vind innerlijke rust

Onthaast, doorbreek patronen, krijg grip op je triggers en creëer emotionele stabiliteit.

Ontwikkel je intuïtie

Kom uit je hoofd, geef gehoor aan je innerlijke stem, jouw gouden kompas voor het leven.

Leef geïnspireerd!

Behaal resultaten met gemak vanuit inspiratie in plaats van uit discipline en wilskracht.

Herken je dit?

 1. Ben jij ook zo kritisch voor jezelf en kun je dat negatieve stemmetje maar moeilijk uitschakelen?
 2. Heb je last hebt van twijfels, onzekerheid of emotionele triggers of buien? 
 3. Snap je soms niet waarom je heftig of snel geïrriteerd reageert in relaties of op het werk?
 4. Ben je rusteloos en vind je het lastig om even niets te doen?
 5. Heb je last van prestatiedrang en faalangst?
 6. Of voel je je moe en opgebrand omdat je van alles lijkt te ‘moeten’?
 7. Baal je van jezelf omdat je erg streng voor jezelf kan zijn?


Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om emotionele blokkades op te heffen, meer zelfliefde en (zelf)vertrouwen te ontwikkelen. Hierdoor zul je onbevangener in het leven komen te staan!

Hoe zou het zijn als je..

Met gemak keuzes maakt, omdat je helder onderscheid kunt maken tussen angst en intuïtie?

Jij je 'on top of your game' voelt! Doordat je rust en overzicht hebt over alle facetten van het leven. Dan kun je de dagelijkse to-do’s loslaten en met de dag leven. Je ervaart het leven als een speeltuin waar je meer geniet van ook de kleine alledaagse dingen.


Stel je voor dat je met trots en tevredenheid kijkt naar waar je nu staat en je daarnaast staat te trappelen van inspiratie om het leven van je dromen te creëren.


Een diep gevoel van liefde en ‘belonging’ ervaart en weet dat er altijd hulp is van anderen en het universum.

Als het zo door blijft gaan dan...

Voel je je constant gestrest waardoor je steeds minder productief wordt en je nog meer het gevoel krijgt dat je achter de feiten aan rent. De kleinste taken kunnen dan behoorlijk zwaar zijn om uit te voeren. Op den duur raak je opgebrand en misschien wel burned-out. 


Al die stress gaat niet alleen maar ten koste van je energie, het is ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig want dat is precies wat je nodig hebt nu je belangrijke levensbeslissingen te maken hebt. Als je niet uit kijkt blij je hangen in ‘analysis paralysis’, dat wil zeggen; dat je helemaal geen besluit meer maakt uit angst om het verkeerde besluit te nemen. Hierdoor kom je geen stap verder en mis je kansen als die volgende stap in je carrière of promotie, een gezonde relatie, jouw droomwoning of het krijgen van kinderen. Dit zal dan allemaal aan je voorbij gaan.

Zo is het leven niet bedoeld!

null

"Als er je klaar voor bent om deze verandering van overleven naar voluit leven te maken, maar hierbij wel begeleiding (van een professional, die zelf dit pad al heeft bewandeld) nodig hebt… dan ben je hier aan het juiste adres!"

Jouw Docente

Hoi! Mijn naam is Susan en ik ben een psycholoog met een mediumschapgave. Als hoog sensitief persoon heb ik geleerd dat mijn intuïtie zich ontwikkelt wanneer mijn hoofd en hart in balans zijn. Je intuïtie is het gouden kompas voor een rijk, succesvol en geïnspireerd leven. Na jaren van persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik nu een expert op het gebied van (complex) jeugdtrauma, hoog sensitiviteit en burn-out. Ik help ambitieuze hoog sensitieve professionals om meer emotionele stabiliteit, innerlijke rust en plezier te ervaren!

Ik kan niet wachten om ook jou te helpen door middel van mijn training: Licht Leven!

Aan de hand van 6 modules in deze training leer ik je wat jouw emoties je te vertellen hebben en hoe je beter met ze om kan gaan om innerlijke rust te vinden. Vervolgens help ik je ook de ruimte te vinden om naar je intuïtie te luisteren. Zo kun jij onbevangen in het leven staan en meer liefde, geluk en succes ervaren!

Mijn kennis, ervaring en inzicht gebundeld

Ervaringsdeskundige, Selectie van de beste tools

Een selectie aan de meest waardevolle inzichten en tools vanuit mijn eigen persoonlijke helende reis, zodat jij de kortste leerweg kan bewandelen.

Unieke Combinatie:        Psychologie & Spiritualiteit

Een unieke combinatie aan Westerse psychologische behandelmethoden met energetische technieken, geeft je duidelijke kaders en helpt je om op gevoelsniveau patronen te doorbreken. 

10+ jaar succesvol bewezen methode

De heldere gestructureerde methode gebaseerd op ruim 10 jaar succesvolle behandelervaring met cliënten vanuit mijn praktijk. Hierdoor kan je stap voor stap je doelen behalen. In de training leer ik jou exact deze effectieve methode.

Dit levert het op:

Deze training helpt je om een persoon te worden die vol vertrouwen en liefde in de wereld staat. Dat betekent:

 • Meer helderheid over wat je voelt,  je kunt op een gezonde manier omgaan met triggers en pijnlijke emoties;

 • Meer innerlijke rust en emotionele stabiliteit;

 • Verdieping in je relaties en vriendschappen;

 • Meer zelfliefde, je accepteert dat je niet overal de beste in bent, fouten mag maken want het leven bestaat uit vallen en opstaan!

 • Dat je kan voelen dat je het waard bent om gezond egoïstisch te zijn;

 • Moed om je hart en intuïtie te volgen ook al is het een onlogische keuze en protesteert je hoofd;

 • Meer grip op het leven, je loopt niet meer achter de feiten aan; 

 • Een magnetische werking op geluk; je bent overal op de juiste plaats en tijd en alles lijkt je voor de wind te gaan.

Normaal € 1235,-,-
Vroegboekkorting: betaal enkel € 998,-

Groepstraining: Licht Leven

 • Wekelijks lessen met psycho-educatie
 • Tientallen opdrachten, templates en oefeningen
 • 12 online masterclasses in groepsverband
 • Een community met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen.

Wat anderen zeggen over de groepstraining

"Ik heb "Susan biedt begeleiding op een bevlogen, betrokken, warme, veilige en liefdevolle manier. De training 'lichter leven' zat bijzonder goed in elkaar en helpt je om patronen te analyseren en geeft inzichten in je kwaliteiten, valkuilen en persoonlijke doelen. Het bijzondere is dat iedereen eruit haalt wat bij hem of haar van toepassing is, omdat dit een zelf-onderzoekende werkmethode is. Middels groep-sessies duik je de diepte in, verbind en leer je van elkaar. Susan stuurt uiteraard aan en bij waar nodig. Het heeft mij geholpen mijn hoog sensitiviteit meer als kracht te kunnen zien en lichter te leven door meer te durven vertrouwen en loslaten. In een 1op1 sessie heb ik dankzij Susan nog een diepere laag weten te bereiken/helen dankzij haar mediumschap, iets wat een bijzondere en dierbare toevoeging kan zijn aan je proces. Met volle overtuiging kan ik Susan aanraden, gun jezelf de 'lichtere/liefdevollere' versie van jezelf te ontdekken.."
-Vera Dolron
“Ik heb bij Susan mijn tweede training gevolgd, dit keer de Licht Leven Training. Voor de training merkte ik dat ik veel moetjes had, streng was voor mezelf en slecht keuzes kon maken. Ik was me nog niet eens bewust dat ik zo streng was voor mijzelf en dit is de training goed helder geworden. Het was heel fijn om met anderen met gelijke ervaringen te praten, dit was een feest van herkenning. Daarnaast was er in de training veel aandacht voor innerlijk kindwerk en heb ik veel oude pijn ontdekt, waarvan ik niet wist dat hij er was en heb ik deze ook kunnen helen. Susan geeft hele duidelijke en goede masterclasses en ondanks dat je met meerdere mensen in de training zit is er veel persoonlijk aandacht. Ze creëert heel goed een veilige sfeer in de groep waardoor iedereen heel veel durft te delen met elkaar, dat is echt een kracht van haar. Ik raad de training heel erg aan voor iedereen die meer over zich zelf wil leren en liever wil zijn voor zichzelf.”
- Aafke Janssen

Veelgestelde vragen

Licht Leven 1

Wanneer begint en eindigt de training?

Het programma begint op begin april 2023 en duurt officieel 3 maanden. Maar het programma is zo opgebouwd, dat als de live sessie je een keer niet uitkomt, je deze dan altijd terug kan kijken op een moment dat het voor jou schikt. Als je alles eruit wilt halen dan raad ik je natuurlijk wel aan om wekelijks live aanwezig te zijn bij de masterclasses. Op die manier kunnen we ook de interactie aan gaan en kan ik je helpen met persoonlijke of specifieke vragen.

Waar is het?

De training zal met name online zijn. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de training volgt. Het zijn dus geen vooraf opgenomen video’s, maar we gaan echt met elkaar aan de slag. En mocht het lukken, proberen we live een keer bij elkaar te komen.

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

De datum en tijd staat nog niet geheel vast, het zal in overleg met de groep worden gepland zodat iedereen erbij aanwezig kan zijn. Als je een keer niet kunt, nemen we de training voor je op. Als er meer dan 5 mensen niet kunnen, plannen we een aparte inhaalsessie.

Hoe groot is de groep?

Ik verwacht dit jaar circa 10-15 deelnemers in de groep. Een leuke groep dus waar je veel van leert van anderen, maar waar genoeg ruimte is om het persoonlijk te houden. De community levert een mooi netwerk van gelijkgestemden op!

Wat voor deelnemers zitten er in het programma?

De meeste deelnemers zijn tot nu toe ambitieuze mannen en vrouwen in de twintig en dertig. Ze hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zijn meestal hoog sensitief en hebben veel zelfinzicht. Hun wens is om meer onbevangen te genieten van het leven door controle los te laten en te leven volgens hun hart en intuïtie.
Theoretisch weten ze wel wat nodig is, maar er is nog een groot verschil tussen wat theorie en praktijk. Hun hoofd weet wat en hoe, maar het gevoel wil nog niet mee werken.
Ze nemen daarom de verantwoordelijkheid over hun eigen geluk door hier zelf wat aan te doen. Ze weten dat het voor hun tijd is om zichzelf op 1 te zetten en zijn klaar om 3 maanden lang intensief met zichzelf aan de slag te gaan. Investeren in zichzelf is meer een vanzelfsprekendheid dan een angst, want ze vertrouwen genoeg in zichzelf dat wanneer ze de juiste begeleiding krijgen ze zelf zullen doorpakken en vooruitgang boeken!

Hoeveel begeleiding is er precies?

Elke werkdag worden je vragen beantwoord in de community. Daarnaast kan je feedback krijgen op je opdrachten, in de onlinebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten werken we met breakout-groepen waarin we de opdrachten samen bespreken.

Wat kan ik verwachten van de community?

Wat je geeft, krijg je terug! Ben je zelf actief, stel je vragen? Dan kan je veel van de community verwachten. Ontmoet gelijkgestemden, zoek een commitment buddy, leer van andere deelnemers en krijg (op werkdagen) antwoord op je vragen van Susan haar team.

Licht Leven 2

Hoeveel tijd kost het mij?

De investering voor de masterclasses uit het programma zelf zijn zo’n 10 uur per maand. Echter zul je misschien ook bepaalde zaken willen uitwerken om echte stappen te maken. Ik raad je aan om daarom per week zo’n 2,5 a 3 uur vrij te maken. Lukt dat? Dan zit je helemaal goed.

Ik heb best een drukke agenda, waarom is het slim om te investeren in dit programma?

Dit trainingsprogramma is juist zo opgezet om je persoonlijke ontwikkeling in een stapsgewijze high impact training te condenseren. Dit zorgt ervoor dat je veel meer grip hebt op dit traject en in minder tijd je persoonlijke doelen kan behalen. Door de holistische benadering pakken we een aantal onderdelen die met elkaar te maken hebben grondig aan en heb je direct resultaat.

Mijn doel is om je te voorzien van praktische informatie die je meteen kan toepassen in je leven.. geen vage algemene tips of wijsheden die je duizend kanten op stuurt. In plaats van dat je uren kwijt bent om alles zelf uit te moeten pluizen en in het duister tast, zal je door middel van de effectieve stapsgewijze opbouw van het programma sneller een onbevangen en gelukkig leven kunnen creëren.

De solide methode in het programma zal je uren besparen aan zoekwerk op Google, Youtube voor advies.an om daarom per week zo’n 2,5 a 3 uur vrij te maken. Lukt dat? Dan zit je helemaal goed.

Hoelang heb ik toegang tot de training?

Na je inschrijving heb je een half jaar toegang tot deze training - op alle apparaten die je bezit.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan! Je kan het gehele bedrag in een keer betalen met 5% korting of in 4 termijnen betalen (€250,- p.m).

Wordt de training vergoed?

Omdat het groepsessies zijn valt het onder groepstherapie voor de verzekeraar. Dit wordt deels vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg. Ik wordt namelijk niet vergoed vanuit de basiszorg, als je wilt nagaan welke vergoeding jouw zorgverzekeraar verstrekt kun je dat in dit overzicht terug zien: https://www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html".

Wat als ik niet tevreden ben met het trainingsprogramma?

Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan in de eerste 14 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Heb je nog twijfels? Vraag een gratis telefonische kennismaking aan om samen na te gaan of de training aansluit bij jouw wensen!

Mijn vraag staat er niet tussen..

Mail je vraag naar susan@dechering.nl.

Wil je mee doen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar susan@dechering.nl of door een Whatsapp berichtje te sturen naar 06-83518004. Je ontvangt dan een uitnodiging om met mij in gesprek te gaan. Dat gesprek is bedoeld om al jouw vragen te beantwoorden en om te kijken of je een goede match bent voor de training. Alleen als er een wederzijdse match is word je toegelaten.

Meld je nu aan en ontvang de training met bijna 20% korting! (voor €998,- in plaats van € 1235,-)

Hoe anderen het hebben ervaren:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb me aangemeld voor de training Licht Leven voor HSP van Susan, omdat ik op meerdere levensgebieden vastliep en verlangde naar luchtigheid, energie en meer daadkracht. Daarbij kende ik Susan al als een heel kundige, warme en betrokken psycholoog. De training heeft me meer inzicht gegeven in de onderliggende pijn van bepaalde patronen, waardoor ik beter van zelfkritiek naar zelfacceptatie kan bewegen en daarmee meer energie overhoud voor stappen vooruit (in plaats van blijven nadenken over wat er allemaal anders 'moet'). Het was fijn om de opdrachten wekelijks in de groep te bespreken, herkenning te vinden en gespiegeld te worden door de anderen. Susan heeft in de cursus theorie aangeboden, maar ook voorbeelden uit de praktijk en haar eigen leven. Ze heeft veel oog voor de behoefte van elk individu ondanks dat de training als groepstraining is opgezet. Waardevol! "  

- W.

Ms. Nameless
Add Your Stars
“De aanleiding voor mij om mee te doen was omdat ik ontdekte dat bepaalde patronen zich bleven herhalen. De training kun je in je eigen tijd volgen en kent een heldere opbouw. Susan is in staat om een groep door een (individueel) proces te begeleiden zonder dat zij daadwerkelijk de leiding neemt. Zij creëert een fijne sfeer waardoor iedereen zich dusdanig op zijn of haar gemak voelt om persoonlijke verhalen te delen. Een trainee moet voor deze training wel echt tijd vrijmaken om alles eruit te kunnen halen: hij heeft ruimte nodig om de materie te laten landen en te implementeren. Het belangrijkste wat het mij heeft gebracht is het inzicht hoe belangrijk het is om op de juiste manier te communiceren.”

- T.

Ms. Nameless
Add Your Stars

“Een groepstraining is wat mij betreft een zinvolle aanvulling gebleken op mijn individuele gesprekken met Susan. Door de professionele en verbindende aanpak van Susan ontstaat een dynamiek, die deelnemers meer zelfinzicht geeft en het veilige gevoel dat er persoonlijke zaken gedeeld kunnen worden. Iedereen leert van elkaar en alle schroom is snel verdwenen.” 

- A.

Ms. Nameless
Add Your Stars
null


Kom je er binnen 14 dagen achter dat de training toch niks voor jou is? Dan krijg je, zonder vragen, het volledige bedrag terug op je rekening. Je loopt hierdoor dus geen enkel risico.

Ben je ook klaar om geïnspireerd en licht te leven?

Ben je ook klaar om geïnspireerd en licht te leven?