Ready for love

Verbind je in vrijheid!

Ready for love

Verbind je in vrijheid!

Stop met dating drama

Herken ongezonde dynamieken doorbreek je patronen en laat toxische relaties los.

Vergroot je zelfliefde

Pak de regie over je liefdesleven en zet je eigen proces op 1. Wordt zelf die emotioneel beschikbare partner en trek daardoor jouw ware aan.

Volwassen gedrag & communicatie

Leer je kwetsbaar en assertief op te stellen. Weet raad met lastige situaties en sta onbevangen en vrij in de liefde

Stop met dating drama

Herken ongezonde dynamieken doorbreek je patronen en laat toxische relaties los.

Vergroot je zelfliefde

Pak de regie over je liefdesleven en zet je eigen proces op 1. Wordt zelf die emotioneel beschikbare partner en trek daardoor jouw ware aan.

Volwassen gedrag & communicatie

Leer je kwetsbaar en assertief op te stellen. Weet raad met lastige situaties en sta onbevangen en vrij in de liefde

Hoe saboteer jij je liefdesleven?

Je mag niet klagen, je hebt een goede baan, gezellige vrienden, genoeg leuke dingen om je tijd mee te verdrijven, alleen op het front van de liefde lijkt het niet zo op te schieten. Inmiddels ben je het daten wel zat. Genoeg keuze maar nooit de juiste… op een of andere manier gaat het toch elke keer fout. Verlies je jezelf in de liefde? Val je misschien op emotioneel onbeschikbare partners of duw jij zelf de ander weg wanneer iemand dichtbij komt? Wellicht is je hart nog bezet en vind je het moeilijk om je ex echt los te laten?

Grote kans dat je last hebt van bindings- of verlatingsangst. In deze training gaan we na welk onbewust disfunctioneel patroon jouw liefdesleven saboteert en help ik je deze te doorbreken zodat je sneller de juiste persoon aantrekt en onbevangen kan liefhebben.

Hoe zou het zijn als?

Je onbevangen in de liefde kan staan? Je met gemak je intuïtie kan volgen waardoor je met zelfvertrouwen weer plezier hebt in het daten. Zonder twijfel weet hoe je namelijk wanneer je naar links of rechts moet 'swipen' en voor jou de juiste partner aan te trekken.

Wanneer je dat appje binnen krijgt, verschijnt er een grote glimlach op je gezicht; nooit gedacht dat het contact zo soepel en gemakkelijk kan zijn. Wat een verademing! En als er dan wel een lastige situatie zich voordoet dan schrik je hier niet van je weet namelijk adequaat te reageren en kan goed bij jezelf blijven. 'Ghosten,' 'breadcrumming' en 'hot & cold gedrag' tolereer je niet langer! Je kent immers precies je eigen behoeften en grenzen en weet deze te herkennen en te bewaken.

De band die je ontwikkelt met de ander voelt liefdevol, rustig en stabiel. Er is geen haast, in plaats daarvan beleven jullie veel lol in het leren kennen van elkaar en een diepgaande connectie samen op te bouwen.

Met trots kijk je naar wat er tussen jullie ontstaat, een veilige relatie waarbij jullie flink kunnen lachen en genieten maar ook elkaar steunen en elkaars grootste maatjes zijn!

Als het zo door blijft gaan dan...

Raap je jezelf elke keer bij elkaar na elke liefdesbreuk, met dat beetje moed wat je nog hebt waag je nog een poging maar krijg je toch de deksel op je neus. Bij elke mismatch ga je iets meer aan jezelf twijfelen, je zelfwaarde wordt steeds minder en je raakt er mismoedig van. Misschien settle je voor less en neem je genoegen met een scharrel of een oppervlakkige relatie. Een ontevreden gevoel blijft dan altijd aan je knagen.. maar beter iets dan niets? Of geef je de hoop op en besluit je dat je beter af bent zonder partner. In het begin lijkt dit wellicht een betere optie maar als je andere stelletjes op straat ziet steekt het je toch..

Al die problemen in de liefde kosten je niet alleen bergen energie, op den duur is het ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig, want dat is precies wat je nodig hebt om echt liefde aan te trekken. Als je niet uit kijkt zakt de moed je in de schoenen en zonder je af uit angst om het verkeerde besluit te nemen of weer gekwetst te worden. Hierdoor kom je geen stap veder.. Zo mis je kansen; die mooie relatie, samenwonen of het krijgen van kinderen kan dan aan je voorbij gaan...

"Als je klaar bent om de verandering te maken van eeuwig daten en scharrelen naar een gezonde stabiele relatie, maar je hebt begeleiding nodig van een professional die zelf dit pad al heeft bewandeld..."

Jouw Docente

Hoi! Ik ben Susan, psycholoog en relatietherapeut.

“Ik geloof dat de sleutel tot liefde ligt in de relatie die je met jezelf hebt.” Als je in vrede met jezelf kan zijn, vind je die innerlijke rust, echte verbinding, liefde en geluk. Dat betekent dat je jezelf moet leren houden. Het is de kunst om niet alleen oog hebben voor je positieve kant maar vooral aandacht en liefde voor je schaduwkant. Deze schaduw kant bestaat uit uiterlijkheden, gedrag, gedachten maar vooral ook uit gevoelens die we van onszelf afkeuren. Tegenwoordig mogen we ons bijvoorbeeld niet meer slecht voelen want dan ben je niet succesvol. Wanneer je niet gelukkig bent lijkt het alsof je iets fout hebt gedaan en het je eigen schuld is. Terwijl negatieve gevoelens bij het leven horen.

Het is daarom nu meer dan ooit essentieel om jezelf de ruimte te geven om je ook slecht te mogen voelen en met zelfcompassie jezelf te benaderen. Als je jezelf volledig accepteert kun je je makkelijker kwetsbaar opstellen. Dat is een belangrijke basis voor het creëren van verbinding met een ander.

Mijn kennis, ervaring en inzicht gebundeld

Ervaringsdeskundige, Selectie van de beste tools

Een selectie aan de meest waardevolle inzichten en tools vanuit mijn eigen persoonlijke helende reis, zodat jij de kortste leerweg kan bewandelen.

Unieke Combinatie:        Psychologie & Spiritualiteit

Een unieke combinatie aan Westerse psychologische behandelmethoden met energetische technieken, geeft je duidelijke kaders en helpt je om op gevoelsniveau patronen te doorbreken. 

10+ jaar succesvol bewezen methode

De heldere gestructureerde methode gebaseerd op ruim 10 jaar succesvolle behandelervaring met cliënten vanuit mijn praktijk. Hierdoor kan je stap voor stap je doelen behalen. In de training leer ik jou exact deze effectieve methode.

Vind ware liefde door:

 • Uit je valkuilen te blijven, stop met trekken en afstoten en waak voor 'dating drama'.
 • Meer zelfliefde; je kunt je perfectionisme los laten en van jezelf houden zoals je bent, zonder dat dit ten koste gaat van je ambitie.

 • In staat te zijn om bij jezelf te blijven, vanuit kwetsbaarheid en assertiviteit. 

 • Meer zelfwaarde, trots en respect voor jezelf, waardoor anderen je ook respectvoller zullen behandelen.

 • Helderheid over je grenzen; je herkent ze, kan ze bewaken door voor jezelf op te komen en mensen of dingen los te laten die niet goed voor je zijn.

 • Duidelijkheid over je emotionele behoeften en relatiewensen. 

 • Effectieve communicatie en gezonde dynamieken in relaties te creëeren.

 • Meer vertrouwen en onbevangenheid in je liefdesleven.

 • Een emotioneel beschikbare partner te worden die klaar is voor ware liefde!

Normaal € 1235,-
Nu voor € 998,-

Groepstraining: Ready for Love

 • Wekelijks lessen met psycho-educatie
 • Tientallen opdrachten, templates en oefeningen
 • 12 online masterclasses in groepsverband
 • Een community met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen.

Wat anderen zeggen over de training

"Afgelopen jaar ben ik bij Susan begonnen met individuele sessies om meer zicht te krijgen in mijn bindings- en verlatingsangst. Ze heeft me enorm geholpen met haar pragmatische en gestructureerde aanpak, ik heb niet alleen geleerd om patronen te herkennen maar ook heb ik handvaten gekregen deze te doorbreken."

"Daarnaast heb ik met haar en een groep vrouwen het Ready for Love programma doorlopen. Tijdens deze training hebben we in detail verschillende onderwerpen besproken die heel relevant zijn om beter om te leren gaan met de dingen waar ik tegenaan loop. De dynamiek van de groep heeft er voor gezorgd dat ik alles vanuit veel verschillende hoeken kon bekijken en me daarmee gehoord voelde binnen een groep. Uiteindelijk zijn beide ervaringen enorm waardevol geweest!"
- Carlijn Verhoeven
"Ook al loop ik al een tijdje bij Susan, de Ready for Love training heeft mij ontzettend veel geholpen. Het liet mij inzien dat niet iedereen hetzelfde denkt, voelt of reageert op situaties. Dit was voor mij heel waardevol, ik begreep bijvoorbeeld de gedachte gang van ‘bindingsangst’ niet, maar nu dat ik met iemand in de groep zat die dat heeft kan ik mij veel meer inleven en weet ik nu dat ik niks persoonlijk moet nemen, dat het probleem bij hen ligt.


"Heel fijn om met mensen te praten die hetzelfde meemaken als jij, vooral als je zelf omringt wordt met mensen die gelukkig in de liefde zijn. Aanrader!"

- Carré Albers

Veelgestelde vragen

Ready for Love 1

Wanneer begint en eindigt de training?

Het programma begint op begin oktober 2022 en duurt officieel 3 maanden. Maar het programma is zo opgebouwd, dat als de live sessie je een keer niet uitkomt, je deze dan altijd terug kan kijken op een moment dat het voor jou schikt. Als je alles eruit wilt halen dan raad ik je natuurlijk wel aan om wekelijks live aanwezig te zijn bij de masterclasses. Op die manier kunnen we ook de interactie aan gaan en kan ik je helpen met persoonlijke of specifieke vragen.

Waar is het?

De training zal met name online zijn. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de training volgt. Het zijn dus geen vooraf opgenomen video’s, maar we gaan echt met elkaar aan de slag. En mocht het lukken, proberen we live een keer bij elkaar te komen.

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

De datum en tijd staat nog niet geheel vast, het zal in overleg met de groep worden gepland zodat iedereen erbij aanwezig kan zijn. Als je een keer niet kunt, nemen we de training voor je op. Als er meer dan 5 mensen niet kunnen, plannen we een aparte inhaalsessie.

Hoeveel tijd kost het mij?

De investering voor de masterclasses uit het programma zelf zijn zo’n 10 uur per maand. Echter zul je misschien ook bepaalde zaken willen uitwerken om echte stappen te maken. Ik raad je aan om daarom per week zo’n 2,5 a 3 uur vrij te maken. Lukt dat? Dan zit je helemaal goed.

Hoelang heb ik toegang tot de training?

Na je inschrijving heb je een half jaar toegang tot deze training - op alle apparaten die je bezit.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan! Je kan het gehele bedrag in een keer betalen met 5% korting of in 4 termijnen betalen (€250,- p.m).

Wat als ik niet tevreden ben met het trainingsprogramma?

Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan in de eerste 14 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Ready for Love 2

Waarom is het slim om te investeren in dit programma?

Dit trainingsprogramma is juist zo opgezet om je persoonlijke ontwikkeling in een stapsgewijze high impact training te condenseren. Dit zorgt ervoor dat je veel meer grip hebt op dit traject en in minder tijd je persoonlijke doelen kan behalen. Door de holistische benadering pakken we een aantal facetten die met elkaar te maken hebben grondig aan en heb je direct resultaat. Mijn doel is om je te voorzien van praktische informatie die je meteen kan toepassen in je leven.. geen vage algemene tips of wijsheden die je duizend kanten op stuurt. In plaats van dat je uren kwijt bent om alles zelf uit te moeten pluizen en in het duister tast, zal je door middel van de effectieve stapsgewijze opbouw van het programma sneller een onbevangen en gelukkig leven kunnen creëren. De solide methode in het programma zal je uren besparen aan zoekwerk op Google, Youtube voor advies.

Wat voor deelnemers zitten er in het programma?

De meeste deelnemers zijn tot nu toe mannen en vrouwen in de twintig en dertig. Ze ervaren moeilijkheden op het front van liefde en relaties, maar nemen verantwoordelijkheid over hun eigen geluk door hier zelf wat aan te doen. Ze weten dat het voor hun tijd is om zichzelf op 1 te zetten en zijn klaar om 3 maanden lang intensief met zichzelf aan de slag te gaan. Ze durven daarom te investeren in zichzelf want ze willen niet meer vrijblijvend daten, maar zijn echt toe aan de volgende stap; een serieuze relatie opbouwen en ware liefde te vinden!

Hoe groot is de groep?

Ik verwacht dit jaar circa 10-15 deelnemers in de groep. Een leuke groep dus waar je veel van leren van anderen, maar waar genoeg ruimte is om het persoonlijk te houden. De community levert een mooi netwerk van gelijkgestemden op!

Hoeveel begeleiding is er precies?

Elke werkdag worden je vragen beantwoord in de community. Daarnaast kan je feedback krijgen op je opdrachten, in de onlinebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten werken we met breakout-groepen waarin we de opdrachten samen bespreken.

Wat kan ik verwachten van de community?

Wat je geeft, krijg je terug! Ben je zelf actief, stel je vragen? Dan kan je veel van de community verwachten. Ontmoet gelijkgestemden, zoek een commitment buddy, leer van andere deelnemers en krijg (op werkdagen) antwoord op je vragen van Susan haar team.

Wordt de training vergoed?

Omdat het groepsessies zijn valt het onder groepstherapie voor de verzekeraar. Dit wordt vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg. Ik wordt namelijk niet vergoed vanuit de basiszorg, als je wilt nagaan welke vergoeding jouw zorgverzekeraar verstrekt kun je dat in dit overzicht terug zien: https://www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html".

Mijn vraag staat er niet tussen..

Mail je vraag naar susan@dechering.nl

Doe ook mee!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar susan@dechering.nl of door een Whatsapp berichtje te sturen naar 06-83518004. Je ontvangt dan een uitnodiging om met mij in gesprek te gaan. Dat gesprek is bedoeld om al jouw vragen te beantwoorden en om te kijken of je een goede match bent voor de training. Alleen als er een wederzijdse match is wordt je toegelaten.

Meld je nu aan en ontvang de training met 20% korting! (voor €998,- in plaats van € 1235,-)

Wat anderen zeggen over de training

"Ik heb bij Susan de training Ready for Love gevolgd om met binding en verlatingsangst om te leren gaan. De training heeft me niet alleen enorm veel nieuwe inzichten gegeven, maar ook vertrouwen in mezelf, het proces, en de ander.


Elke week kreeg je een stuk theorie en opdrachten wat bij mij meteen tot nieuwe inzichten leidde. Wat ook veel waarde had, was het horen van de voorbeelden van de andere deelnemers. Dit gaf mij ook meer duidelijkheid over m’n eigen gedrag en patronen. Ik voelde me op m’n gemak bij Susan en de groep, en voelde me daardoor vrij mijn ervaringen te delen. Susan’s inzichten en ‘probes’ hielpen om een dieper inzicht in mezelf en mijn relaties (ook familie, vrienden etc) te krijgen.


Dankzij de training en Susan’s hulp durf ik nu meer gehoor te geven aan m’n behoeften en gevoelens waardoor ik het gevoel heb dat ik dichter bij mezelf sta. De training is gericht op het werken naar een gezonde (liefdes) relatie, maar heeft mij uiteindelijk op die manier ook geholpen in andere facetten van m’n leven (werk, familie etc). Ik kan het aan iedereen aanraden die graag een (gezonde) relatie wil en/of graag meer over zichzelf en relaties wil leren!"

- Roelien Postema
"Afgelopen najaar heb ik bij Susan de Ready for Love training gevolgd. Ik volgde al individuele sessies waar Susan mij ontzettend heeft geholpen met rouw om mijn vader, verbroken relaties en terugkerende patronen hierin. Ik had niet verwacht dat ik mij zo begrepen en erkend zou voelen als bij Susan. Het leek mij fijn om mijn “piekergedachten” ook te delen met andere meiden om van elkaar te leren. Susan bood ons een warm bad en ik voelde mij veilig om mij kwetsbaar op te stellen. Omdat je ook de verhalen van anderen hoort herken je ook overtuigingen in jezelf waar je je niet bewust van was maar je wel belemmeren. Dit hielp om de cirkel te doorbreken, resultaat is dat ik mij veel bewuster ben wat er nou écht in mij speelt en welke handvatten ik nodig heb om te helen en mijn leven te verrijken. De modules zijn elke week anders en allemaal hebben ze mij geholpen om verder te komen."

"Omdat ik de methode en energie in de training zo fijn vind ga ik ook de andere training “licht leven” volgen. Ik kan iedereen die last heeft van gedachten en angsten rondom bindings/verlatingsangst de training aanraden om meer inzicht te krijgen in jezelf en deze cirkel te doorbreken! Ontzettend dankbaar voor de hulp van Susan, het betekent heel veel voor mij."
- Aafke Jansen
null


Kom je er binnen 14 dagen achter dat de training toch niks voor jou is? Dan krijg je, zonder vragen, het volledige bedrag terug op je rekening. Je loopt hierdoor dus geen enkel risico.

Meld je aan voor de training

Ben je ook klaar om ware liefde te vinden?

Meld je aan voor de training

Ben je ook klaar om ware liefde te vinden?