Readings & Healings

Energetisch werk

Readings & Healings

Energetisch werk

Wat is Energetisch werk?

Energetisch werk is een transformerende en helende methode die je leven kan verrijken en vernieuwen. Het is de kunst van het afstemmen op de energieën van je aura of het universum.  Vervolgens kan de energie gelezen worden om tot meer inzichten te komen zoals bij een (tarot) reading, maar ook kan je met de energie werken om genezing en groei te stimuleren, dit gebeurd bijvoorbeeld bij een healing. Ook is er een combinatie van beiden mogelijk, dit gebeurd bijvoorbeeld bij een familieopstellingen. 

In mijn praktijk bied ik een scala aan energetische diensten aan, waaronder healings, familieopstellingen, tarot readings en mediamieke consulten. Deze diensten helpen je inzicht te krijgen in jezelf, je relaties en je levenspad, terwijl je tegelijkertijd blokkades en beperkingen opruimt die je groei en welzijn belemmeren.

Voor wie is Energetisch werk geschikt?

Mijn energetische diensten zijn speciaal ontworpen voor ambitieuze, hoog sensitieve ondernemers en professionals zoals jij. Als hoog sensitieve persoon begrijp ik de unieke uitdagingen en behoeften die gepaard gaan met het streven naar succes in een veeleisende en vaak overweldigende wereld.

Als ondernemer of professional ben je constant bezig met het vinden van de juiste balans tussen werk, persoonlijke groei en het behouden van je energie. Je streeft naar succes op alle gebieden van je leven, maar je hebt ook behoefte aan innerlijke rust, helderheid en zelfvertrouwen om je volledige potentieel te bereiken.

Mijn energetische diensten bieden jou de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Door middel van helende sessies en intuïtieve readings help ik je om blokkades te overwinnen, stress te verminderen en je energie weer in balans te brengen. Ik werk met de subtiele energieën om je te helpen je intuïtie te versterken, je zelfbewustzijn te vergroten en je te verbinden met je diepere doelen en passies.

Of je nu worstelt met het vinden van helderheid in je zakelijke beslissingen, het omgaan met overweldigende emoties of het ontdekken van je intuïtieve vermogens, mijn energetische diensten zijn ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van je reis. Ik creëer een veilige en vertrouwelijke ruimte waarin je jezelf kunt openstellen, groeien en transformeren.

Wat anderen zeggen over een energetische sessie

"Na het overlijden van mijn vader leerde ik hoe overweldigend emoties kunnen zijn. Het verdriet, de pijn en het gemis waren zo ontzettend groot. Ik was aanwezig in een wereld die 'gewoon' maar doorging, terwijl ik niet mee kon komen. Ik voelde mij verloren, een buitenstaander en alles behalve mezelf. Dankzij Susan heb ik mogen voelen dat alles wat je voelt oke is, er mag zijn en erkenning nodig heeft. Door de gesprekken heb ik inzichten gekregen over wat er gebeurd met je als je een groot verlies te dragen hebt. Het was voor mij de veilige haven waar ik alles kon vertellen. Waar ik gehoord en gezien werd. Dankzij de gesprekken heb ik geleerd dat het verlies veel meer is dan alleen een verlies en sta ik nu een stuk krachtiger en bewuster op mijn eigen benen. "

- Sanny Huijzer

Mediamiek consult

Een boodschap vanuit de spirituele wereld. Bij een mediamiek consult stem ik mij af op de energie van de ziel van een overledene, oftewel een spirit. Hierdoor ontvang ik informatie en probeer deze zo puur en juist mogelijk door te geven aan je. Om te herkenen welke overleden dierbare met jou wil communiceren krijg ik informatie door die bestaat uit feiten uit het leven van de overleden persoon, uiterlijke kenmerken, typische bezittingen, gezamenlijke herinneringen, de manier van overlijden, enz. Maar waar het voornamelijk om gaat is, naast het geven van herkenbare en soms nog achteraf te checken feiten, om de liefdevolle aanwezigheid van de overleden persoon voelbaar te maken en hun boodschap over te brengen. Dit gebeurt door middel van het beschrijven van de persoonlijkheid, het karakter en de emoties van de overledene. Soms kan je ook de hun energie in de kamer voelen of herken je typische uitspraken die ze gebruikten.

Een prachtig artikel over mediumschap - Iedereen is een medium! Happinez januari 2013 (Happinez 2013)

Healing sessie

Tijdens een healing maak ik contact met de spirituele wereld en geef hun liefdevolle genezende energie aan je door. De spirituele wereld weet precies wat jij nodig hebt om te helen. Zelf heb ik hier geen enkele kennis over. Ik ben puur een doorgeef luik en vertrouw op hen om te doen wat nodig is om jou te genezen. De spirituele wereld weet bijvoorbeeld precies; waar de genezende energie no-dig is, hoeveel energie en het soort energie wat er nodig is. Per mens zal dit verschillend zijn. Hier-door kan de genezende energie bij iedereen anders aanvoelen. De ene zal bijvoorbeeld een warmte voelen, de ander juist een kou ervaren, weer een ander voelt misschien wel helemaal niets. Over het algemeen voelen de meeste mensen wel een diepe ontspannenheid. Deze ontspanning werkt niet alleen op fysiek maar ook op diepere emotionele en mentale lagen van je bewustzijn door.

Psychic reading

Lezen van je levensenergie. ‘Psychic’ komt van het Griekse woord ‘psyche’, wat ziel, spirit en essentie betekent. Bij een psychic reading, stem ik mij af op je levensenergie van je ziel. Ik lees deze energie, wat wil zeggen dat ik informatie over jou door krijg en aan je terug geef. Het kan dan gaan om het hier en nu, maar ook over je verleden, moeilijkheden en uitdagingen, je talenten en mogelijkheden. Deze informatie geeft je vaak bevestiging en inzicht. Wat je met de informatie doet is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Veel mensen zijn bang dat ik gedachten lees of grote donkere geheimen ontdek. Of willen een voorspelling over de toekomst of een lottonummer. Echter werkt het zo niet. Ik krijg alleen informa-tie door die voor jouw ontwikkeling relevant is. Ik stem mij af op jouw energie en dan komt er door wat er door moet komen, zelf heb ik weinig zeggenschap over wat er doorkomt. Ik ontvang alleen maar. Soms kan het daarom ook zijn dat ik met een een psychic reading begin en vloeit het op een natuurlijke manier over in een mediamiek consult. Uiteraard kun je mij altijd vragen stellen en veelal krijg ik alsnog de juiste informatie voor je door als antwoord op je vraag.

Jouw therapeut

Hoi! Mijn naam is Susan en ik ben een psycholoog met een mediumschapgave.

Als hoog sensitief persoon heb ik geleerd dat mijn intuïtie zich ontwikkelt wanneer mijn hoofd en hart in balans zijn. Je intuïtie is het gouden kompas voor een rijk, succesvol en geïnspireerd leven. Na jaren van persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik nu een expert op het gebied van hechtingsproblematiek, (complex) jeugdtrauma, hoog sensitiviteit en burn-out. Ik help ambitieuze hoog sensitieve professionals om meer emotionele stabiliteit, innerlijke rust en plezier te ervaren!

Wat anderen zeggen over een energetische sessie

"In de mediumschap-reading heeft Susan met mijn overleden moeder contact gemaakt. Dit was absoluut het meeste bijzonder wat ik had mee gemaakt. Voor dat ze zei dat ze contact met mijn moeder ging maken voelde ik haar aanwezigheid al."


De reading heeft mij heel veel gebracht, Susan vertelde dingen wat ze niet had kunnen weten en alleen mijn moeder zou kunnen zeggen.

Ik had eerst best wel last van vervelende gevoelens en schuld gevoelens en na dit gesprek zijn die ineens opgelost.

Ik ben haar enorm dankbaar voor dit cadeau en ik zou haar aan iedereen aan raden voor spirituele wegen!"

- Anoniempje  (vrouw in de 30)

"Gisteren voor het eerst bij Susan een healing sessie gevonden samen met mijn vriend. Susan beschikt over de skills om ons tegelijk (!) te healen, echt heel bijzonder!


Ik voelde mij snel op mijn gemak en Susan neemt de tijd alles rustig uit te leggen. Ook was er na de sessie veel ruimte om gevoelens, gedachten te delen en ook vragen te stellen.


Het effect was dat ik mij helder, zelfbewust en heel geaard voelde. Ik ga dit sowieso nog een keer doen, ook een aanrader om dit samen met iemand te doen om ook wat dichterbij die persoon te komen.


Hele mooie ervaring!"

- Mariëtte van Seumeren

Meld je aan voor een Energetische sessie

Energetisch werk; Psychic reading, Mediumschap & Healing

Meld je aan voor een Energetische sessie

Energetisch werk; Psychic reading, Mediumschap & Healing