Reviews

Hebben de onderstaande verhalen je geïnspireerd nu ook met jezelf aan de slag te gaan? 

Reviews

Hebben de onderstaande verhalen je geïnspireerd nu ook met jezelf aan de slag te gaan? 

null

null

"Susan heeft mij op alle mogelijke vlakken verder geholpen in mijn leven. Ik kwam met de hulpvraag om mijn emoties te willen voelen, omdat ik wist dat er meer uit het leven te halen viel. Ik kwam binnen als een persoon die onnodig veel bezig was met analyseren, verklaren en controleren van emoties. Voelen lukte mij niet. Susan heeft in een relatief korte tijd ervoor gezorgd dat ik weer kon voelen. Zij voelde elke sessie precies goed aan wat nodig was om dichterbij mij gevoel te komen, vanwege haar enorm sterke intuïtie en expertise. Ik heb het gevoel dat het innerlijke vuurtje weer brandt en hierdoor is het leven vele malen leuker en makkelijker van geworden. Ik durf niet gauw leiding over mijn binnenwereld uit handen te geven, maar Susans manier van werken maakte dat ik mij veilig voelde. Met prachtige resultaten tot gevolg. Ik kan niet omschrijven hoe dankbaar ik Susan ben voor onze sessies!"

- Basak Erden

"In het verleden bij meerdere psychologen geweest, maar zonder enig succes. Ze wisten niets bij me los te maken  en triggerde me niet met de juiste vragen op het juiste moment. Maar wat een opluchting dat ik 1,5 jaar geleden bij Susan naar binnen liep. Ze wist me meteen te raken met scherpe vragen, inzichten en de juiste tools. Ze voelt je feilloos aan en ze zorgt voor een warme omgeving waar je je zeer snel thuis zal voelen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en ze heeft een zeer brede kennis. Van relatietherapie tot carrière issues of het benaderen vanuit een spirituele kant.Ik ging na elke sessie met een zeer goed gevoel naar buiten en had ook echt zin om aan mezelf te werken. Ze is professioneel en maakte me enthousiast. Door haar heeft mijn verleden en mijn gevoel de juiste plek gekregen. Tevens heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen persoonlijkheid. Ik zit door Susan weer heerlijk in mijn vel. Zonder enige twijfel kan ik Susan echt aan iedereen aanraden."

- Erik H

null
null
"Een paar weken geleden heb ik voor het eerst meegedaan met een familieopstelling. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten. Ik wilde er ook het liefst zo blanco mogelijk in gaan.Het was een hele mooie, maar best intense ervaring. dat je op deze manier je zo verbonden kan voelen met mensen en daarnaast ook nog zoveel raakvlakken kan hebben met de andere deelnemers wat betreft ervaringen uit je jeugd.De middag heeft mij veel gebracht. Stukje acceptatie uit het verleden, oud zeer te helen en weer de verbinding kunnen voelen met mensen op verschillende manieren. Geen seconde spijt van en ondanks dat ik even een paar dagen nodig had om te landen, kijk ik nu alweer uit naar de volgende familieopstelling!
- Debbie van Dijk
null
"Uniek! Susan heeft een gave die ze inzet als een kracht. Ze weet met de juiste balans tussen spiritualiteit en nuchterheid, energie en gevoel om te zetten in rake woorden. Met haar healing was ze in staat om patronen uit het verleden te vertalen naar gedrag van vandaag en hoe hierin te kunnen veranderen. Het heeft mij letterlijk en figuurlijk verlichting gebracht zodat ik in staat ben om energieker, helderder en vrijer mijn dag te (be)leven. Wat Susan mij heeft gebracht is geen aanrader, maar een must! Dankbaar!"
- Philip La Rose
Niet alleen een luisterend oor, maar ook een luisterend hart vond ik bij Susan. Onze gesprekken gaven me inzichten, erkenning en handvatten om op een gezonde en liefdevolle manier met m'n eigen grenzen om te gaan. Ik werd door Susan gehoord en gezien, in al mijn kwetsbaarheid. Deze vorm van verbinding had ik nog niet eerder meegemaakt en ik vond veel steun in Susans werkwijze en open energie. Ik merk dat ik tegenwoordig steviger in m'n schoenen sta omdat ik me bewuster ben van m'n innerlijke wereld en beter ernaar kan luisteren.
- Tessa Huijzer
null

nullnull

nullnullnull

nullnullnull

“Susan besteedde niet alleen aandacht aan mijn kwaliteiten, maar gaf me ook oefeningen om negatieve gedachten tegen te gaan. Daar heb ik veel aan gehad. Maar daarnaast vond ik het contact met Susan erg fijn omdat ze zo betrokken is en je vertrouwen geeft. Door mijn hart te volgen, creatief te denken en soms juist een beetje gas terug te nemen, zijn er daarna mooie dingen op mijn pad gekomen. Ik denk omdat je dan pas écht openstaat voor nieuwe kansen. Susan heeft me een mooi opstapje gegeven en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen als freelance tekstschrijver. Dat gaat goed en voelt ook heel goed!”
- Sarah Bierens
“Wat ik erg prettig vond, was dat Susan een goede balans vindt tussen je persoonlijke achtergrond en je verhaal, en daarna overgaat op welke stappen je kunt ondernemen. Ik heb dat echt nodig, een aanpak. Ook heel fijn was dat ze alles tijdens ons gesprek op papier zette. Daardoor kreeg ik meteen een heel duidelijk beeld van bepaalde situaties en kwam ik meestal zelf al tot belangrijke inzichten. Ook zette ze mij echt aan het denken, waardoor ik ook op andere delen van mijn leven een ander perspectief kreeg.”
- Annick Tinga
null

Plan een gratis kennismakingsgesprek!

 Plan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek, zodat we samen je vragen kunnen beantwoorden.

Plan een gratis kennismakingsgesprek!

 Plan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek, zodat we samen je vragen kunnen beantwoorden.