Individueel Traject

Gestructureerd aan de slag  met persoonlijke aandacht & feedback

Iets voor jou?

Of je nu tegen een levensgroot probleem aanloopt of wanneer je slechts handvaten zoekt om alles uit het leven te halen, wees welkom. Ik kijk graag samen met jou hoe ik van betekenis voor je kan zijn. In de onderstaande lijst vind je een alfabetische opsomming van enkele thema's die ik in mijn praktijk regelmatig voorbij zie komen.

Angst en paniek

Agressie, boosheid en woede

Assertiviteit

Bindingsangst

Burn-out

Depressiviteit

Eigen bedrijf runnen

Faalangst

Familieproblemen

Gevoelens en emoties (uiten van)

Grenzen bewaken en aangeven

Hechtingsproblemen

Hooggevoeligheid en HSP

Identiteitsproblemen

Levensfaseproblematiek


Loopbaanvragen

Midlife crisis

Moedeloosheid

Motivatieproblemen

Negatieve gevoelens of gedachten

Negatief zelfbeeld

Niet lekker in je vel zitten

Onzekerheid

Ouder worden

Overspannenheid

Perfectionisme

Persoonlijke groei

Privé-werk balans

PTSS

Relatietherapie

Rouwverwerking

Scheiding

Seksueel misbruik

Slaapproblemen

Sociale angsten en problemen

Somberheid

Start-up coaching

Stress en spanningsklachten

Verlies (omgaan met)

Verlatingsangst

Vermoeidheid (mentaal of lichamelijk)

Vreemdgaan

Werk- en studie gerelateerde problemen

Traumatische ervaringen

Zingeving

Persoonlijke ontwikkeling

Ook als je geen specifieke klachten hebt, maar bijvoorbeeld behoefte hebt aan een luisterend oor, een klankbord of enkel wilt brainstormen kan je bij mij terecht. Datzelfde geldt voor wanneer alles al goed gaat, maar je de wens hebt om het beste uit jezelf te halen, je persoonlijk meer te ontwikkelen door bijvoorbeeld je intuïtie te ontwikkelen en meer geluk te ervaren. Wat de aanleiding voor jouw komst ook is, ik kijk graag met jou samen hoe ik voor je van betekenis kan zijn.

Wees welkom!

De juiste oplossing voor jou

Weet je niet of een groep voor jou passender is of een individueel traject? Ik help je graag door even te bellen. Tijdens een telefonische kennismakingsgesprek hoor ik graag waar jij tegen aan loopt, nemen we je kort je situatie en wens door. Je mag mij alles vragen. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Daarnaast kan ik samen met je doornemen waar jij baat bij hebt. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.

Wat anderen zeggen over het individueel traject

"Susan heeft mij op alle mogelijke vlakken verder geholpen in mijn leven. Ik kwam met de hulpvraag om mijn emoties te willen voelen, omdat ik wist dat er meer uit het leven te halen viel. Ik kwam binnen als een persoon die onnodig veel bezig was met analyseren, verklaren en controleren van emoties. Voelen lukte mij niet. Susan heeft in een relatief korte tijd ervoor gezorgd dat ik weer kon voelen. Zij voelde elke sessie precies goed aan wat nodig was om dichterbij mij gevoel te komen, vanwege haar enorm sterke intuïtie en expertise. Ik heb het gevoel dat het innerlijke vuurtje weer brandt en hierdoor is het leven vele malen leuker en makkelijker van geworden. Ik durf niet gauw leiding over mijn binnenwereld uit handen te geven, maar Susans manier van werken maakte dat ik mij veilig voelde. Met prachtige resultaten tot gevolg. Ik kan niet omschrijven hoe dankbaar ik Susan ben voor onze sessies!"

- Basak Erden
"In het verleden bij meerdere psychologen geweest maar zonder enig succes. Ze wisten niets bij me los te maken  en triggerde me niet met de juiste vragen op het juiste moment. Maar wat een opluchting dat ik 1,5 jaar geleden bij Susan naar binnen liep. Ze wist me meteen te raken met scherpe vragen, inzichten en de juiste tools. Ze voelt je feilloos aan en ze zorgt voor een warme omgeving waar je je zeer snel thuis zal voelen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en ze heeft een zeer brede kennis. Van relatie therapie tot carrière issues of het benaderen vanuit een spirituele kant. Ik ging na elke sessie met een zeer goed gevoel naar buiten en had ook echt zin om aan mezelf te werken. Ze is professioneel en maakte me enthousiast. Door haar heeft mijn verleden en mijn gevoel de juiste plek gekregen. Tevens heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen persoonlijkheid. Ik zit door Susan weer heerlijk in mijn vel. Zonder enige twijfel kan ik Susan echt aan iedereen aanraden."
- Erik H

Hoe het Individueel traject werkt:

Start en aanmelding

Vertel via het boekingsformulier wat meer over jezelf. Ik heb ruimte voor maximaal 3 individuele cliënten per maand en vind het belangrijk dat ik de mensen selecteer waarvan ik zeker weet dat ik ze kan helpen en van wie ik geloof dat ze de grootste transformatie zullen bereiken door middel van dit traject.

Als je wordt geselecteerd dan bel ik je voor een telefonische kennismaking. 

Dit is de laatste stap van de aanmeldprocedure een goed gesprek waarin we kennis maken met elkaar en jouw persoonlijke situatie, klacht of wens kort bespreken. 

Wanneer je een goed gevoel hebt over onze telefonische kennismaking en we samen een traject willen aangaan, kan er een intake gesprek worden ingepland. Vervolgens stuur ik je een aantal vragenlijsten en documenten toe ter voorbereiding van ons intakegesprek. Het is fijn als je deze formulieren invult en mee neemt naar het intake gesprek. Op deze manier zijn we goed voorbereid op onze eerste face to face ontmoeting.

Tot slot stuur ik je de factuur toe en zodra ik de betaling van je heb ontvangen, mail ik je de bevestiging van ons intakegesprek.

Het intake gesprek

Het eerste gesprek duurt 75 min. Zo hebben wij alle tijd om dieper op je vraag in te gaan en hebben we ruim de tijd om kennis te maken met elkaar en krijg je een goede indruk van mijn manier van werken. Het doel van ons gesprek is om een samen afspraken te maken waar we op gaan focussen, zodat we een doel formuleren en tot een duidelijk plan van aanpak te komen. Als we overeenstemming vinden in het behandelplan sluiten we hiermee af, en plannen we de vervolgsessies in.

3 Fases

Het traject is opgebouwd uit de volgende drie fases:


Fase 1: Onderzoek (Know thyself)

In deze fase zullen we onderzoek doen naar jouw realiteit. Hierbij brengen we in beeld wie jij bent, hoe jouw emotionele wereld eruit ziet en hoe je bent gevormd door je verleden en jouw familie (onderligge dynamieken en historie). We kijken wat daardoor belangrijk voor je is geworden en wat je sterke en zwakke punten zijn. Al bij al wordt in deze module duidelijk welk belang jij hebt om te veranderen en wat het moeilijk maakt voor je om dit te doen.

 

Fase 2: Healing & Empowerment

De tweede fase heeft als doel om de haalbaarheid van je gewenste gedrag en uitkomst te vergroten. Dit doen we door de belemmeringen weg te halen, bijvoorbeeld door het verwerken van emotionele pijn en belemmerende gedachten om te vormen. Ik help je om meer zelfliefde en zelfaccepatie te vinden en jouw persoonlijke kracht te vergroten.

 

Fase 3: Actie & Uitvoering

In de derde fase ga je aan de slag met de transformatie! We beginnen met het creëren van de juiste mindset voor een vruchtbare/succesvolle levenshouding. Hierdoor wordt het makkelijker voor je om te groeien naar de persoon die jij wilt zijn en het leven te creëren wat bij je past. Dit doen we door te de theorie in praktijk te brengen en te oefenen met gewenst gedrag. Bijvoorbeeld het bewaken van je grenzen of het vragen om hulp. Wat moet je stoppen, loslaten of accepteren? En welke behoeften heb je en hoe kun je deze vervullen? Tot slot sluiten we af door te evalueren en een preventie-terugvalplan te maken.

Tarief, frequentie & duur

Intakegesprek van 75 minuten:                     €185,- 

(Online) Individuele Sessie 45 minuten:       €110,-

(Online) Individuele Sessie  75 minuten:      €185,-


Het intakegesprek duurt 75 min om elkaar goed te leren kennen en de hulpvraag duidelijk in beeld te brengen. Daarna duren de sessies ieder 45 minuten. Meestal zal na het intakegesprek een traject starten van 6 of 12 sessies (inclusief eindsessie). Mocht je behoefte hebben aan meer sessies dan kan je altijd verlengen.


Qua frequentie zien we elkaar om de week of, 1 keer per maand. Het is verstandig om de afspraken een aantal weken vooruit en op een vaste dag en tijd af te spreken mits de agenda’s dat toe laten.

Wat anderen zeggen over Individueel traject

"Ik was een beetje de weg kwijt in mezelf en wist niet meer wat ik wilde en wie ik nu precies was. Daarom besloot ik een psycholoog te zoeken. Wat ik prettig vind aan Susan, is haar nuchtere en intuïtieve behandeling. Ik kreeg niet veel opdrachten mee naar huis en hoefde geen verplichte levensverhalen of andere dingen te schrijven. Dat vond ik fijn omdat ik daardoor het vertrouwen kreeg om te vertrouwen op het proces in plaats van vertrouwen in opdrachten die ik zou moeten uitvoeren, want dat kon ik namelijk wel, controle houden. Ook de sessies volgden diezelfde intuïtieve flow. Dan vertelde ik over iets ogenschijnlijk kleins wat die week was gebeurd en dan wist Susan met vragen of observaties mij inzichten te geven die ik nooit achter bepaald gedrag van mezelf of terugkerende situaties had gezocht. Heel veel patronen van vroeger werden in de sessies op een veilige manier blootgelegd waardoor ik begon te begrijpen wie ik was en wat ik wilde en hoe ik precies van dat pad was afgeraakt. Ik heb vooral geleerd vertrouwen en geduld te hebben en niet te streng zijn op mezelf of mijn eigen gedrag af te straffen. Ik weet nu dat ik meer plezier mag hebben in de weg ergens naartoe en een doel behalen niet heilig is. Het is niet erg om soms de weg kwijt te zijn of een omweg te nemen, zolang je er maar vertrouwen in hebt dat je uiteindelijk op plek uit komt die voor jou de moeite waard is. Dank je wel, Susan!"

- Anouk Blom

"Begin dit jaar ben ik voor het eerst naar Susan gegaan. Ik vond het een grote stap, maar 1 van de beste stappen die ik heb gezet. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Susan. Ze denkt in iedere situatie goed met mij mee. Iedere keer kijkt ze wat er die dag aandacht nodig heeft en speelt daar goed op in. Iedere keer ga ik weer met nieuwe inzichten naar huis. Ik leer zowel over verschillende dingen na te denken als dat Susan een aantal praktische tips heb gegeven, die ik ook heb kunnen toepassen.


Ik ben dankbaar voor alles wat ik er tot nu toe aan heb gehad."

- Kim Staats

Veelgestelde vragen

Contact

Voor welke problematiek kan ik bij je terecht?

Wanneer je last hebt van burn-out klachten, prestatiedrang, negatieve emoties zoals faalangst, (complex/jeugd)trauma, relatieproblemen en hechtingsproblematiek, kun je bij mij aankloppen. Ik ben gespecialiseerd in problematiek die samenhangt met hoog sensitiviteit. Maar ook als je geen klachten hebt maar enkel opzoek bent naar een klankbord of een luisterend oor ben je welkom! Ik help je graag om met meer zelfliefde en vertrouwen, innerlijke rust te vinden!

Wordt de hulp vergoed door de zorgverzekeraar?

Ik val niet in de basisvergoeding omdat ik niet diagnosticeer. Met andere woorden: je krijgt bij mij geen stempel van een stoornis op je geplakt. Je hebt dan ook geen verwijzing nodig van de huisarts, je kunt gewoon zelf een afspraak maken en het wordt niet ingehouden van de eigen bijdrage.

Door mijn registraties bij beroepsverenigingen NFG en RBCZ, komen de sessies wél in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering voor alternatieve zorg. De hoogte van de mogelijke vergoeding is afhankelijk van de voorwaarden in het door jou gekozen zorgpakket.

Kijk op NFG - Overzicht Vergoedingen:
voor de vergoedingen in jouw aanvullende zorgverzekering of neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar. Geef hen in dat geval mijn volgende registratiecodes door:

Registratienummer NFG: 7888
RBCZ licentienummer: 190139R
AGB-code: 90100511

Heb ik een verwijsbrief nodig van de huisarts?

Nee, voor mijn hulp heb je geen verwijsbrief nodig omdat mijn behandeling niet vergoed worden door de basisverzekering.

Kan ik gespreid betalen?

Ja dat kan! Je kan het gehele bedrag in een keer betalen of in maandelijkse termijnen (+5%).

Kan ik bij je terecht buiten kantoortijden en in de avond?

Over het algemeen houd ik gewone kantoortijden aan op uitzondering van de familieopstellingsdagen. Deze zijn vaak in het weekend. Maar de individuele sessies vinden dan b.v. gewoon plaats binnen de reguliere kantoortijden.

Meld je aan voor een individueel traject!

Wil je ook gestructureerd aan de slag en met meer persoonlijke aandacht?

Boek het traject wat bij jou past!

Wil je ook gestructureerd aan de slag en met meer persoonlijke aandacht?