Privé-werk balans

Privé-werk balans

Heb je een fulltime baan of een eigen bedrijf, dan ken je vast het gevoel van druk-druk-druk! Of niet? Wie kent het nou niet? Het gevoel van duizeligheid in je hoofd van alle keuzemogelijkheden?


Altijd haast

We leven werkelijk van weekend naar weekend. “Wat?! Is het alweer maandag?!” Dat gevoel van altijd haast, continu tijdsgebrek en slaaptekort. Hoe stap je nou af van dit ritme? Hoe zorg je ervoor om doelbewust een stap achteruit te nemen en standaard ontspanning te integreren in je drukke bestaan?


Hoofdpijn

Een ’never ending to do-list’ bezorgt je dagelijks hoofdpijn. Te veel te doen en chronisch te weinig tijd om alles voor elkaar te krijgen… Iedereen trekt aan je, wil wat van je en verwacht een hoop van je. Tijd voor een gezichtsmasker en een avondje ontspannen? Dat is alweer jaren geleden!


Prioriteiten stellen

Hoe leer je prioriteiten te stellen en ontspanning te verwerken in je dagelijkse leven, zodat je voldoende rust krijgt en weer kunt genieten van je leven, in plaats van deze voorbij zien flitsen. Het is een kunst om te weten hoe jij het beste kan ontspannen en hoe je dagelijks rust in je leven kan inbouwen.


Tijd voor jezelf

Maar hoe verander je opeens je leven? En hoe zeg je voortaan ‘nee’ tegen die ene collega of partner? Hoe verander je je leven zo, dat je wel tijd hebt voor alle belangrijke projecten op de werkvloer, maar ook tijd voor jezelf?


Welicht kun je hier wat hulp bij gebruiken, door middel van groepscoaching of het mentorship traject leer ik je:


- Gebalanceerd te leven door er achter te komen wat je energie geeft en wat je energie kost en je grenzen te kennen;

- De drang tot controle los te laten en te leven met overgave voor een gezond leven met acceptatie en harmonie;

- Welke situaties je kunt veranderen zodat je de juiste omstandigheden voor jezelf creëert voor balans;

- Welke gedachten jou weerhouden van ontspanning en harmonie en hoe deze om te buigen.Over de schrijver
Reactie plaatsen